Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties 12. sezonas kulminācijai, seriāla UgunsGrēks veidotāji ceļ gaismā foto kadrus no filmēšanas aizkulisēm, kas skatītājiem ekrānā netika parādīti. Iespējams, šīs bildes kādam liks nojaust, ar kādiem dramatiskiem noslēgumiem šoreiz varētu beigties seriāla sezona.

Seriāla 12. sezona šī gada septembrī sākās ar sērīgiem notikumiem - bija pārdota Pētersonu viesnīca, pazudusi Donāta un Helēnas meitiņa Aņa, bet galvenās varones Ievas mīlas lietas sapinušās tiktāl, ka viņa bija gatava pati izraisīt savu nāvi.

Sezonas laikā, protams, visi pārpratumi atrisinājās, lai dotu vietu jaunām intrigām. Skatītāji knapi spēja izsekot visu trīs galveno klanu - Pētersonu viesnīcas iemītnieku, Āboliņu un Felzenbaheru savstarpējām cīņām.

Vairāki no tiem, kuri sākumā viens otru centās nogalināt, sezonas laikā kļuva par draugiem, bet draugi un ģimenes locekļi viens otru laupīja, lika trako namos un slēpa ar tik apskaužamu regularitāti, ka tikai cītīgs skatītājs spēja izsekot tam, kurš ar ko šoreiz sagājis ragos.

Sezonas viens no centrālajiem tēliem bija Fēlikss - viņš ne tikai tika pie vairākiem dēlu variantiem, bet arī bija spiests pēc ilgiem gadiem nomainīt skatītāju iemīlēto sarkano ādas jaku.

Sezonas noslēguma gaidās joprojām atklāti trīs jautājumi - vai DNS tests apstiprinās to, ka otrais Fēliksa dēla vietas kandidāts patiešām ir viņa dēls, kuru no vīriešiem - Ediju vai Viesturu - galu galā izvēlēsies Ieva, kā arī, vai tiešām apprecēsies Dana un Vadims.

Priecīgā ziņa seriāla faniem ir tā, ka, spriežot pēc anotācijām, seriāla veidotāji turpinās ieturēt tradīcijas, un arī 12. sezonas noslēgumā priecēs gan ar šaudīšanos, gan varoņu pašnāvības mēģinājumiem un jauku ļembastiņu kāzās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!