Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 12. aprīļa, vakarā TV3 šovs Dejo ar zvaigzni bija īpaši parūpējies par to, lai skatītājiem nebūtu garlaicīgi, vērojot vien piecu pāru uzstāšanos. Lai konkursa dejas aizpildītu trīsarpus stundas, šovam bija pievienojies papildus vadītājs un žūrijas loceklis, kā arī dalībniekiem bija katram pa trim uznācieniem.

Vakara īpašais viesis bija politiķis Artis Pabriks, kurš atklāja sacensības, dejojot pārī ar žūrijas dāmu Agitu Mironovu. Vēlāk viņš pievienojās žūrijai un palīdzēja vērtēt pārus, kā arī kopā ar Maiju Silovu izmēģināja roku šova vadītāja amatā.

Mārtiņš Oliņš un Ilze Jankovska atklāja sacensību ar izcili iespaidīgu pasodobles dejojumu, attiecīgi saņemot no žūrijas divus desmitniekus, devītnieku un astotnieku.

Nākamajam pārim - Lienei Greifānei un Viktoram Haritonovam - nācās uzklausīt visai pamatīgu kritiku, par ko gan dziedātāja mēģināja taisnoties ar emocionālajiem pārdzīvojumiem nesenās izbalsošanas sakarā.

Diānas Kubasovas un Kārļa Kemlera (abi attēlā) atraktīvais šovs diemžēl tika novērtēts vēl zemāk. Skatītāju mīlulim Gintam Grāvelim un Lienei Taranai jau izdevās nedaudz labāk, taču Oliņa rekords palika nepārspēts.

Evija Skulte un Raimonds Andersons noslēdza sacensību ar to pašu deju, ar ko to atklāja Oliņš - pasodobli. Arī viņi saņēma ļoti pozitīvas atsauksmes, tā ka var droši teikt, ka raidījuma pirmā daļa bija pasodobles uzvaras gājiens.

Raidījuma turpinājumā pāri atrādīja žūrijai kādu no savulaik jau dejotajām dejām uzlabotā versijā. Žūrija bija uzdevuma augstumos un skarbi krtizēja tos, kuriem pēc viņu domām nebija izdevies uzlabot dejojumu.

Taču arī ar to viss nebeidzās. Sekoja tradicionālais deju "eksāmens", kuram šoreiz bija papildu uzdevums - izlozētajā dejā bija jāiesaista katram savs noslēpumains priekšmets.

Kad visi rezultāti tika saskaitīti, par labākajiem tika atzīti Greifāne un Haritonovs. Savukārt pamest šovu tieši pirms pusfināla nācās Kubasovai un Kemleram, kas nozīmē, ka pusfinālā spēkiem mērosies Evija Skulte, Gints Grāvelis, Mārtiņš Oliņš un Liene Greifāne.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!