Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 16. novembra, vakarā TV3 kanāla skatītāji varēja sekot līdzi šova Es mīlu tevi, Latvija! noslēguma raidījumam, kurā Latvijas 96. dzimšanas dienas priekšnojautās sirsnīgā un atraktīvā atmosfērā tika noskaidrots, ka šajā 12 nedēļu garajā cīņā veiksmīgāks bijis Janas Duļevskas vadīto komandu sniegums.

Duļevska šova noslēguma raidījumā savā komandā bija aicinājusi hokejistu Oskaru Bārtuli, dziedātāju Mariju Naumovu, kura pagaidām vienīgā Latvijai ir atnesusi uzvaru starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, un lielisko Jaunā Rīgas teātra aktieri Gundaru Āboliņu.

Valtera Krauzes komandā šajā vakarā cīkstējās volejbolists Mārtiņš Pļaviņš, fiziķis Vjačeslavs Kaščejevs un dzejniece Māra Zālīte.

Dziesmām un jokiem skanot, abas komandas braši cīnījās par uzvaru, atbildot uz dažādiem jautājumiem par dzimto zemi, meklējot uz kartes Latvijas pilsētas, minot populāras kompozīcijas, izspēlējot "klusos telefonus", kas sagādāja vislielāko jautrību, un pildot citus uzdevumus.

Šajā vakarā veiksme uzsmaidīja Duļevskas vadītajai komandai, un arī šova kopvērtējumā labāku sniegumu demonstrējusi Duļevska - Es mīlu tevi, Latvija! noslēdzās ar rezultātu 7 pret 5.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!