Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 30. oktobra, vakarā TV3 skatītāji varēja sekot līdzi notikumiem pārvērtību šovā "Izklausies redzēts", kurā šonedēļ triumfēja Emīls Kivlenieks (attēlā). Viņš pārsteidza ar spridzīgu grupas "Rammstein" solista Tila Lindemana atveidojumu.

Sestajā "Izklausies redzēts" raidījumā dalībnieku priekšnesumus vērtēja jau ierastie žūrijas pārstāvji Jānis Šipkēvics, Jana Duļevska un Artis Robežnieks. Savukārt kā īpašā viešņa šoreiz trijotnei bija pievienojusies aktrise Ieva Pļavniece.

Žūrijas un dalībnieku kopvērtējumā par uzvarētāju tika atzīts Emīls Kivlenieks, kurš izpildīja "Rammstein" pasaulslaveno hitu "Sonne". Līdz ar uzvaru sestajā raidījumā viņš tika arī pie 200 eiro naudas balvas, kas nonāks viņa izvēlētajam labdarības mērķim – Purmsātu speciālajai internātpamatskolai.

Tāpat 6. raidījumā skatītājus ar juteklisku priekšnesumu priecēja Katrīna Zeta-Džonsa (Ieva Sutugova) un Bejonsa Noulza (Dināra Rudāne), kuras attiecīgi ierinojās otrajā un trešajā vietā.

Uz skatuve kāpa arī tīņu elks Džastins Bībers (Rūta Dūduma), Mišels Telo (Dzintars Čīča), Džei Kei (Yana Kay) no grupas "Jamiroquai" un Mortens Harkets (Mārtiņš Ruskis) no grupas "a-ha".

Savukārt kā pats mulsinošākais un pikantākais vērtējams Normunda Pauniņa priekšnesums – viņš uz skatuves kāpa gandrīz plikiņš. Viņš iejutās Džona Mārša tēlā un izpildīja labi zināmo kompozīciju "Sweet Harmony".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!