Foto: Publicitātes foto

Telekanāla RīgaTV24 modes raidījuma Rīgas stila pavēlnieks ceturtdaļfināla šovā modeļu lomās iejutās sabiedrībā pazīstamas personas, kuras pašmāju jaunie stilisti pakļāva interesantām pārvērtībām.

Kašera un Leldes Lietavietes vadītajā modes šovā par Rīgas stila pavēlnieka titulu sacentās stiliste Sigita Brikmane un modes blogere Alīna Keller.

Demonstrēt talantīgo meiteņu izvēlētās štātes šoreiz bija uzņēmušās zvaigznes: dziedātāji Sabīne Berezina (attēlā), Jenny May un Andris Kivičs, androgīnais modelis Jaroslavs Barišņikovs un Kašera pavadone Jogita Pūpola.

To, kā jaunajiem stilistiem izdevies saģērbt mūsu zvaigznes, vērtēja ekspertu komanda. Ekspertu vidū bija aktieris, mūziķis, dīdžejs un uzvalku dizaineris Rihards Lepers, modes blogeris Deniss Ševeļovs un stiliste Kristīne Rudzinska.

Stilistēm izdevās pārsteigt ne tikai skatītājus, bet arī pašas zvaigznes, ietērpjot māksliniekus viņiem neierastā stilā. Piemēram, Kivičs tika pie stilīga Džonija Bravo imidža, bet Berezina tika padarīta par īstu lēdiju. 

Foto autors: Kristaps Bardziņš.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!