Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 13. septembra, vakarā tiks dots starts šova "Lauku sēta" jaunajai sezonai. Dalībniekus savā sētā uzņēmuši Valdis un Ilze, kuri saimnieko Alūksnes novada Māriņkalna "Jaunozolos".

"Lauku sētā" izpalīdzīgas rokas vienmēr ir nepieciešamas, jo divatā tikt galā ar visiem darbiem nebūt nav tik viegli, tāpēc Valdis un Ilze ir ļoti priecīgi savā saimniecībā uzņemt desmit palīgus.

"Jau vairākus gadus man ir sapnis paveikt vairākus mazos skaistuma darbus, kuriem brīvā laika vienmēr ir par maz, piemēram, ierīkot akmens dārzu, uzmūrēt strūklaku un uzsliet karogu mastu. Valdis cer uzbūvēt malkas šķūni, uzklāt bruģi un tikt galā ar sīpolloku vagām. "Lauku sēta" būs piedzīvojumiem un dažādiem pārsteigumiem bagāta. Smags darbs, izpriecas, joki un kašķi būs garantēti. Šī "Lauku sētas" sezona būs labākā, kāda jebkad ir bijusi," stāsta Ilze.

Šova piektās sezonas pirmajā raidījumā saimnieki dalībniekus sagaidīs ļoti sirsnīgi, galdā tiks celtas pusdienas ar tradicionālajiem Alūksnes puses ēdieniem. Tiesa, turpmāk pavārs un pavāra palīgs katru nedēļu būs no dalībnieku vidus, un jau pirmajā šova dienā tiks izlozēts nedēļas pavārs Krišjānis, bet viņa palīgs būs "lielā" Sanita.

Viens no saimnieces sen lolotajiem sapņiem, kas tiks uzticēts dalībniekiem pirmajā dienā, ir karoga masta izveidošana un uzstādīšana pagalma vidū. Puiši rādīs, ko māk, un jau pirmās dienas vakarā pār Māriņkalna saimniecību plīvos "Lauku sētas" un Latvijas valsts karogs.

Saimniekiem būs liels gandarījums par paveikto un prieks, ka sabraukušie dalībnieki ir kārtīgi strādātāji un visi plānotie darbi ir godam padarīti. Tiesa, tas gan būs tikai pirmo dienu iespaids, jo drīz vien izrādīsies, ka daļa no dalībniekiem no lauku darbiem ne nieka nesaprot.
Foto: Publicitātes foto

Šova dalībnieki iekārtosies jumta stāvā, būvēs sev dušu un iesvētīs to ar kārtīgu laistīšanos. Amzierēšanās un ālēšanās sāksies jau pirmajā vakarā, un nakts nebūs no tām klusākajām. Jau uzvirmojušas runas, ka "Lauku sētā" izveidosies trīs pārīši – zemessargs Krišjānis ar grāmatvedi Zani, strādīgais Rasmuss ar šovu zvaigzni Aiju un jauneklīgais Ingars ar dzīves gudro Līgu, kura gadu skaita ziņā varētu būt arī viņa vecmāmiņa. To, cik šajos pārīšu stāstos ir joks, cik patiesība, rādīs laiks.

Šovs kanālā LNT startēs 13. septembrī pulksten 21.10, un dalībnieku spraigajai cīņai par galveno balvu, kaislību pilnajām attiecībām, ķīviņiem un prieka mirkļiem varēs dzīvot līdzi 12 nedēļu garumā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!