Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā telekanāla RīgaTV24 draugus priecēja modīgais šovs Rīgas stila pavēlnieks. Žūrijas ekspertu komandā šoreiz bija arī Katrīne Drozdoviča (attēlā) – meitene, kuru Latvija iepazinusi dueta Dvīnes sastāvā.

Raidījuma ietvaros sacentās stilistes Marta Mielava un Jana Babičeva. Dalībnieces vērtēja ekspertu komanda: pasākumu producente Gundega Skudriņa, bērnu apģērba zīmola Lazy Francis īpašniece Olga Krūze un dziedātāja Katrīne Drozdoviča.

Pasākums bija viena no retajām iespējām redzēt sabiedrībā izejam tikai vienu no slavenajām dvīņu māsiņām. Dueta fani gadu gaitā jau pieraduši, ka abas uz pasākumiem allaž ierodas komplektā. Taču māsu profesionālās intereses ārpus modes mazliet atšķiras. Anu vairāk interesē kino, bet Katrīni saista mode.

Katra savā sfērā savulaik izveidojusi arī blogu. Raidījuma ietvaros Katrīnei kā modes ekspertei nācās vērtēt mammu un bērnu tērpus.

Pati žūrijas locekle bija saģērbusies ļoti vienkārši – Katrīne publiskajam iznācienam bija izvēlējusies vienkāršu baltu blūzi un melnas bikses, mazliet saskumdinot fanus, kuri pieraduši redzēt dziedošās dvīnes izteikti seksualitāti demonstrējošos apģērbos.

Bižu autori ir Rudite Photo and Art.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!