Foto: Publicitātes foto

Pašmāju zilo ekrānu hits UgunsGrēks šopavasar piedzīvo īstu atdzimšanu. Pēc baumām par seriāla galu un skatītāju plosīšanās par pārāk kriminālu sižetu tā veidotāji izziņo uzreiz trīs svarīgu tēlu ienākšanu stāstā, un visu ierašanās atdzīvinās mīlas intrigu līniju pašmāju šedevrā.

DELFI Izklaide jau ziņoja, ka Kristas un Sandijas mātes Evas lomā UgunsGrēkam jau pavisam drīz pievienosies visiem labi zināmā aktrise Ieva Pļavniece.

Tāpat drīzumā seriāla aktieru ansambli papildinās leģendārais Arno Upenieks. Viņš atveidos Evas vīru Teodoru (abi attēlā), kurš ir bagāts uzņēmējs.

Pirms pieciem gadiem viņš apprecējis Evu, kas vecuma ziņā varētu būt viņa meita. Cienījamais vīrs ir augstās domās par sevi un tic, ka sieviete viņu apprecējusi mīlestības, nevis naudas dēļ.

Tāpat stāstā ienāks Viktors jeb Pāvels Griškovs, kurš sagādās ievērojamas galvassāpes Jagudinu ģimenei. Viktors būs īsts sieviešu izmantotājs, kādu laiku strādājis Vadima Felzenbahera kazino par krupjē, taču ticis atlaists no darba, jo šmaucies.

Naktsklubā iepazinies ar Helēnas un Donāta meitu Aņu, Viktors nolems ieprecēties bagātajā Jagudinu ģimenē. Tā kā Aņa ir nepilngadīga, bez vecāku atļaujas laulības nav iespējamas, turklāt Donāts un Helēna kategoriski iebildīs pret meitas satikšanos ar šādu žigolo tipa vīrieti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!