Foto: DELFI

Piektdienas, 28. augusta, vakarā telekanālā RīgaTV24 startējis, iespējams, drosmīgākais realitātes šovs Latvijas vēsturē. Tā ietvaros četri drosmīgi puiši un divas meitenes septiņus mēnešus dzīvos kosmosa kuģim līdzīgi iekārtotā telpā bez sakariem ar ārpasauli. DELFI Izklaide piedāvā ekskluzīvu ieskatu viņu turpmāko mēnešu dzīvesvietā.

Sociālā eksperimenta Misija Marss dalībnieki ir divas meitenes - Egija Akmene jeb Stone un Sanija Alīna Krieviņa jeb Hasia, kā arī četri jauni vīrieši - Andris Kajaks, Nils Kārkliņš jeb Ralfs, Rolands Grīnbergs jeb Ro Grīns un Mārtiņš Belte jeb Marbels.

Šo septiņu mēnešu laikā dalībnieki, pilnībā izolēti no ārpasaules, imitēs lidojuma procesu uz Marsu. Šova dalībniekiem 200 dienas būs jādzīvo 80 kubikmetru lielā telpā, kura iekārtota pēc reālu kosmosa kuģu piemēra.

DELFI Izklaidei uzreiz pēc ievākšanās stilizētajā kosmosa kuģī atzinās jaunieši, viņus nebiedē šaurība, kurā būs jādzīvo vairāk kā pusgadu, un arī nodarbju noteikti netrūkšot.

Dalībnieki katru dienu veiks „kuģa" apkopes, paši audzēs pārtiku, apgūs pilota prasmes un kārtos pārbaudes. Sazināšanās ar ārpasauli drosminiekiem būs liegta - īsi zvani ģimenei tiks pasniegti tikai kā īpaša balva par kādiem nopelniem, tāpēc komandas atvadas no tuviniekiem izvērtās īpaši emocionālas.

Jauniešu gaitām visus septiņus mēnešus varēs sekot līdzi telekanālā RīgaTV24.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!