Foto: DELFI

Lai gan Latvijas realitātes šovu veterāne Violeta Stepanova (attēlā) pēc piedalīšanās īpaši skarbajā izdzīvošanas šovā Cīnītājs bijusi pārliecināta, ka Lauku sētā sagatavota visam, Latvijas mainīgie laika apstākļi darījuši savu. Darot lauku darbus svaigā gaisā, blondā skaistule pamatīgi apdegusi saulē.

Aizgājusī vasara, kad tika filmēta Lauku sēta, Latvijā palikusi atmiņā ar ļoti mainīgiem laika apstākļiem. Ļoti vēss un lietains jūlijs minās ar negaidītas svelmes dienām augustā un jūnijā. Mainīgie laika apstākļi bija papildus pārbaudījumus Lauku sētas dalībniekiem.

"No Cīnītāja pieredzes jau zināju, ka līdzi obligāti jāņem siltu jaku. Mājinieki mēģināja mani atrunāt - priekš kam jūlijā silta jaka. Taču tagad esmu laimīga, ka viņu paņēmu," DELFI Izklaidei atklāj pieredzējusī šovu dalībniece.

Ja vienu dienu saimniecībā līst un pūš vējš, citā pagalms esot sakarsis kā panna. Taču darbs negaida - jāstrādā arī karstā saulē. "Tā nu es momentā dabūju sarkanu ādu, galīgi apdegu. Ceru, ka pāries un būs brūna āda," stāsta Violeta.

Īpaši nopietni apdegusi skaistules mugura - no tās pat daļēji nogājusi āda. Turklāt saules apdegumu radītās sāpes nav vienīgais, ar ko nākas sadzīvot Violetai. Meitene atklāj, ka smagā darba dēļ regulāri sāpot muskuļi, taču apstāties un atpūsties nevarot. "Dzīva esmu, tāpēc nesūdzos," cīņā par uzvaru padoties neplāno Violeta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!