Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 1. marta, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots šova Dejo ar zvaigzni ceturtās sezonas otrais raidījums, kas bija liktenīgs žurnālistam Ansim Pūpolam un viņa partnerei Ļesjai (abi attēlā) – viņi neguva pietiekamu atbalstu un no tālākas cīņas izstājās.

Arī šajā pārraidē visi desmit pāri skatītājus un žūrijas locekļus priecēja ar atraktīviem deju priekšnesumiem - populārie cilvēki kopā ar saviem partneriem, profesionālajiem dejotājiem, visu nedēļu bija cītīgi trenējušies un braši atrādīja smagā darba augļus.

Lai gan zālē sēdošie skatītāji vētraini atbalstīja gandrīz visus pārus, žūrijas komisija ar labiem vārdiem un augstām atzīmēm nebārstījās, bet, protams, visstingrākais bija baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, kurš neskopojās ar kritiskām piezīmēm un, šķiet, jau paguvis iegūt dalībnieku nemīlētākā vērtētāja godu.

Viszemāko vērtējumu no žūrijas saņēma Pūpols ar savu ugunīgo partneri, un viņiem arī nebija izdevies gūt pietiekamu skatītāju atbalstu, kas nozīmē, ka viņiem no tālākas cīņas par 5000 eiro lielo balvu jāizstājas.

Jau vēstīts, ka pirmajā Dejo ar zvaigzni raidījumā tika izbalsota Latvijas Nacionālā teātra aktrise Evija Skulte, bet vēlāk tapa zināms, ka balsojumā bija gadījusies tehniska ķibele, un Skulte ar partneri varēja šovu turpināt.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!