Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 17.marta, vakarā TV3 drosmīgā attiecību šova Precos ar svešinieku! skatītājus sagaidīja īpaši skaista un emocijām bagāta sērija. Trīs pāri mija gredzenus, viens otru kāzu dienā ieraugot pirmo reizi.

Trīs laimīgos pārus no savstarpēji pilnībā nepazīstamiem cilvēkiem bija nokomplektējusi īpaša attiecību ekspertu komanda, atsevišķi izanalizējot kandidātu personības īpatnības.

Kā pirmie pie altāra satikās atpūtas kompleksa Plosti vadītāja Zanda Štrausa un bārmenis Uģis Žogots. Kāzas notika radu un draugu lokā uz kāda no Rīgas jumtiem. Pēc mīļi neveiklas iepazīšanās uzreiz pie altāra, abu tālākās attiecības kāzu svinību laikā veidojās apbrīnojami viegli.

Arī Uģa vecāki atzinīgi novērtēja dēlam izraudzīto līgavu un gan eksperti, gan abu tuvinieki sprieda, ka izveidotā savienība izskatās visai daudzsološa.

Viesmīle un darbmācības skolotāja Zane Laure un fitnesa treneris Ulvis Grīnvalds bija izvēlējušies klusas kāzas, klātesot tikai lieciniekiem. Lai gan eksperti atzina, ka pāris sākumā esot visai atturīgs, Ulvis jau uzreiz pēc Zanes ieraudzīšanas izteicās, ka viņa jaunā sieva esot burvīga.

Interesanti, ka puisis atklāja, ka viņa vecāki par kāzām uzzinās tikai no televīzijas šova, bet Zanes mamma meitas kāzu dienā bija izslēgusi telefonu.

Trešais pāris - pārdevēja Zaiga Biģele un lidostas drošības dienesta darbinieks Raimonds Valpēteris baudīja jautras kāzu svinības kuplā radu pulkā. Tā kā Zaiga ir kurzemniece, bet Raimonds - latgalietis, jaunās sievas vecāki izrādīja interesi iepazīties ar jaunajiem radiniekiem no otras Latvijas malas, bet Zaigas tētis īpaši pieteica jaunajam znotam, lai "pamēģina tik slikti uzvesties".

Visām trim svinībām sekoja kāzu nakts, kurā pāri gan solīja nesteigties ar intīmu tuvību, bet gan labāk iepazīt viens otru. Pēc tam sekos kāzu ceļojums un sešu nedēļu kopdzīve, kuras laikā jāizlemj, vai "aklās" kāzas bijis veiksmīgs eksperiments.

Ja viss izdosies, pāris paliks kopā un risks būs attaisnojies, bet, ja jūtas un sapratne neradīsies, brīvmācītāja Valtera Korāļa noslēgtā laulība tiks šķirta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!