Viens no iemesliem, kāpēc gaidīt ātrāk pienākam rudeni, noteikti ir jaunie ekrāna šovi, pie kuru veidošanas šoruden televīzijas strādā īpaši centīgi. LTV šoruden priecēs ar šovu, kurā apvienojas viss, kas tautai visvairāk patīk – slavenības, laba mūzika, humors un spēlētprieks.

LTV lielais rudens šovs Mana dziesma tiek veidots kā pozitīva un izklaidējoša spēle, kurā tiks noskaidrotas Latvijā populāru un pazīstamu cilvēku mīļākās Latvijā radītās dziesmas. Tās dziesmas, kuras iedvesmo, tās, kuras palīdz no rītiem pamosties, tās, par kurām pat tuvākajiem draugiem nedaudz kauns atzīties, ka tā pa īstam patīk.

Trīs dāmas un trīs kungi jau no 30. augusta katru svētdienas vakaru Dagmāras Legantes un Intara Rešetina vadībā stāsies aci pret aci spēles laukumā, lai noskaidrotu, kura komanda par sev tīkamāko mūziku zina vairāk, kura ir atjautīgāka un asprātīgāka.

Piektdien, 21.augustā, mediju pārstāvji bija aicināti piedalīties šova filmēšanā, izjust muzikālās spēles būtību, paskatīties, cik labi ar dažādajiem uzdevumiem tiek galā sabiedrībā zināmie cilvēki, un labi pavadīt laiku, dziedot līdzi labi zināmām latviešu dziesmām.

Kamēr skatītāji vēl tikai gaida šova nonākšanu ekrānos, spēlēšana un filmēšana jau rit pilnā sparā. Nofilmēti raidījumi, kuros piedalīsies teju viss pašmāju šovbiznesa zieds - dziedātāji Jānis Moisejs un Nikolajs Puzikovs, aktrises Ieva Puķe, Ērika Eglija un Zane Dombrovska, dziedātāja Jolanta Strikaite, aktieri Gints Grāvelis un Dainis Gaidelis, kā arī ar aktraktīviem priekšnesumiem un jautru ālēšanos priecēs citas zvaigznes.

DELFI Izklaide piedāvā unikālu iespēju ielūkoties šova tapšanas aizkulisēs vēl pirms 30. augusta, kad tiks pārraidīts pirmais Mana dziesma šovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!