Foto: DELFI

Piektdien, 2. novembrī, TV3 skatītāji varēja sekot līdzi šova Gandrīz ideālas vakariņas šīs nedēļas raidījumu cikla varoņu pēdējiem piedzīvojumiem - noslēdzošajā vakarā viesus pie sevis uzņēma stila eksperte un pasākumu vadītāja Gundega Skudriņa (attēlā)

Skudriņai vakariņu gatavošanas procesā palīdzēja vīrs, uzņēmējs Gundars Skudriņš, kurš pirms maltītes gatavošanas devās uz dīķi, lai mājās pārnestu foreli, jo viens no viesiem - jaunais autosportists Haralds Šlēgelmilhs - neēd gaļu. Tāpat vīram bija jāizglābj sieva no peles, kuru bija noķēris kaķis Ārčijs.

Pirms viesu ierašanās Skudriņa neslēpa, ka viņa naktī pirms vakariņu gatavošanas gulējusi vien divarpus stundas, jo bērni nozīmīgajā naktī māmiņai nav ļāvuši gulēt, tomēr tas viņai netraucēja sarūpēt iespaidīgu izklaides programmu.

Viesus Gundega mājup aizvizināja ar traktoru, pa ceļam cienājot viņus ar vieglām uzkodām un šņabīti, bet pēc ierašanās ciemiņiem bija jādodas pagalmā, kur viņi šamaņa virsvadībā laidās neparastā rituāla dejā Skudriņas dzīves svētākajā vietā - zem ozola, zem kura viņa laulājusies un kur kristīti viņas bērni.

Kā vakariņu pirmo ēdienu atraktīvā dāma saviem viesiem galdā cēla sēņu zupu ar kārdinošo nosaukumu Meža gariņu virums, ko lieliski papildināja pašu ciemiņu ceptā maize, bet pēc nelielās iestiprināšanās viesiem bija ar ekskavatoru jādodas rakt zeme.

Pamatēdienā namamāte piedāvāja sutinātus skābos kāpostus ar pīli, ko visi, izņemot veģetārieti Haraldu, slavēja, bet saldajā Gundega pagatavoja desertu Saldā nakts melodija, kura baudīšanu pavadīja muzikāls priekšnesums.  

Pēc maltītes viesiem bija jāparāda savs mākslinieciskais talants - viņiem bija jārada zīmējumi stencil stilā, uzpūšot krāsu uz iepriekš sagatavotiem trafaretiem, kas bija radīti atbilstoši katra viesa nodarbei.

Pēc veiksmīgi aizvadītās nedēļas, kas patika gan pašiem dalībniekiem, gan skatītājiem, tika noskaidrots šīs nedēļas Gandrīz ideālo vakariņu raidījuma cikla uzvarētājs - par to ar maksimālo punktu skaitu kļuva Gundega Skudriņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!