Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 21. septembrī, noslēdzās pirmais šova Gandrīz ideālas vakariņas jaunās sezonas raidījumu cikls, kurā par labākā viesu uzņēmēja titulu cīnījās sabiedrībā zināmi cilvēki, kas savulaik uzvarējuši kādā televīzijas šovā.

Šajā nedēļā televīzijas skatītājiem bija iespēja viesoties pie sporta trenera Māra Šveiduka, kurš savulaik uzvarējis izdzīvošanas šovā Robinsoni, šova Dejo nost! uzvarētājas Sarmītes Prules (attēlā), Dejo ar zvaigzni otrās sezonas labākās dalībnieces Violas Abramovas, Koru karu spīdekļa Ata Auzāna un šova Okartes skatuve zvaigznes Anetes Volmanes.

To, kā pārējiem dalībniekiem veicās, ciemojoties pie Volmanes, varēja redzēt pirmās Gandrīz ideālo vakariņu nedēļas izskaņas raidījumā - jaunās skatuves mākslinieces viesus pārsteidza tas, ka Anete ne tikai skaisti dzied, bet arī glezno, par ko viņi varēja pārliecināties dārzā izveidotā izstādē.

Lai izklaidētu savus ciemiņus, Anete uz raidījuma filmēšanu bija uzaicinājusi arī grupu Jātnieki, ar kuru kopā viņa triumfēja šova Okartes skatuve pirmajā sezonā.

Katrs no raidījumu cikla dalībniekiem bija viesiem sarūpējis gan gardus cienastus, gan aizraujošu izklaides programmu, ko vērtēja pārējās šova zvaigznes - šoreiz veiksmīgākā izrādījās tievētāja Prule, kura kā nedēļas viesmīlīgākā namamāte balvā saņēma ceļojumu divām personām.

Jau pirmdien, 24. septembrī, skatītāji varēs sekot līdzi Gandrīz ideālo vakariņu jauno varoņu piedzīvojumiem - šī nedēļa būs veltīta citu tautu virtuvēm, un viesus uzņems karstasinīgais itālis Roberto Meloni, dakteris Hosams Abu Meri, Riču ģimenes pārstāvis, TV "seja" Liene Stepena, kura ir precējusies ar igauni un iepazīstinās viesus un skatītājus ar igauņu virtuves tradīcijām, kā arī Natālija Ābola, kura gatavos gardumus no krievu virtuves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!