Foto: Publicitātes foto

Jau drīzumā - 8. februārī - kanālā TV3 startēs Latvijā un pasaulē unikāls kāzu šovs Kāzu gūstā, kurā piedalīsies trīs pāri. DELFI Izklaide iepazīstina ar pirmo no viņiem, kuru piedzīvojumiem, gatavojoties mūža skaistākajai dienai, skatītājiem būs iespēja sekot līdzi.

Par iespēju tikt pie organizētām kāzu svinībām 7000 eiro vērtībā cīnījās 26 gadus jaunā skolotāja Darja Rogaļeva un 34 gadus vecais mūzikas producents, bundzinieks Dmitrijs Pallo (abi attēlā), kuri ir kopā nepilnus četrus gadus.

Viņi nenojauta, ka kāzas patiesībā rīkos radinieki un viņi nevarēs piedalīties plānošanā - šova noteikumi paredz, ka viņiem jāatdod savi mobilie telefoni un uz divām nedēļām jādodas atpūtā.

Darja un Dmitrijs audzina divas meitiņas Leilu un Olīviju, un abu radu raksti ir gana interesanti. Darja savu mammu un patēvu raksturo kā pragmatiskus un racionālus cilvēkus, kuri uzskata - kāzas var rīkot tad, ja nopirkts dzīvoklis un atrasts labi atalgots darbs.

Situāciju vēl saspringtāku dara fakts, ka Darjas mamma uzskata - muzikants nav cienījama profesija viņas topošajam znotam.

Līgavaiņa māte ir ekstrasense un ģimenes terapeite – aizraujas ar ezotēriku, jogu, meditācijām un lielu uzmanību pievērš enerģētikai. Arī pati Darja mīļotā vīrieša māti raksturo kā trauslu un emocionālu cilvēku.

Tomēr Darja ir pārliecināta – Dmitrijs ir viņas īstais vīrietis, ar kuru viņa vēlas apprecēties.

Šīs nebūs viņas pirmās kāzas, un, kad viņa precējusies pirmo reizi, kāzas organizējusi pirmā vīramāte, un līgava drīkstējusi izvēlēties tikai kleitu.

Šoreiz Darja vēlētos, lai kāzas rīko viņas mamma – skolas direktore, kura par to nemaz nav iepriecināta, jo ikdienā jau rīkojot pasākumus skolā. Pagājušās kāzās mammai bijis jāpalīdz meitai izvēlēties kleitu – tas jau bijis viņai par grūtu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!