Foto: Kadrs no video

Aprīļa vidū noslēdzās telekanāla STV Pirmā iepazīšanās šovs pieaugušajiem Randiņš ar mammu. Tā veidotāji nu devušies pie pāriem, kas iepazinās šajā spēlē, lai noskaidrotu, vai kādam paveicies ekrānā sastapt īstu mīlestību.

Trešdienas, 20. aprīļa, vakarā attiecību spēles vērotājiem bija iespēja noskaidrot, kā veicies daļai no pāriem, kas satikās Randiņā ar mammu. Jau nākamtrešdien šova veidotāji dosies pie atlikušajiem ekrāna mīlētājiem, lai noskaidrotu viņu simpātiju iznākumu. Taču pirmie rezultāti ietver arī ļoti iepriecinošus stāstus.

Juris aizvainojis Ievu un met aci uz izbrāķēto Lāsmu

Foto: Kadrs no video

Vispirms raidījums atskatījās uz Juri Veliku, kurš šovā tikās ar divām skaistām blondīnēm – Lāsmu un Ievu. Lai pieņemtu lēmumu, visi devās pat pie astroloģes, taču Juris beigās izlēma viņai neklausīt un lēma par labu Ievai.

Pēc raidījuma Juris ar Ievu satikušies vairākas reizes un centušies izveidot attiecības. Pāris kopā devies uz dzimšanas dienām un koncertiem, taču Ieva nu uzskata, ka iziešana sabiedrībā tieši traucējusi – viņai prasījušās personiskākas tikšanās reizes.

Jura versija – abi pašķīrušies, jo apzinās raksturu nesaderību. Katram esot savas vēlmes un priekšstats par attiecību veidošanu. Juris smaidīgajai Ievai šova izskaņā nekautrējās veltīt skarbākus vārdus, atklājot, ka sievietes smiešanās esot tikai maska.

Vīrietis domā, ka Ievai vajadzīgs naudīgs vīrietis, kurš viņu uztur, savukārt dāma spriež, ka kungam vajadzīga vien kotlešu cepēja.

Juris mēģinājis iepriecināt Ievu, uzdāvinot smalku pretgrumbu krēmu, bet sievieti šis žests ļoti aizvainojis. Abi esot nonākuši līdz skūpstīšanās sadaļai, ne tālāk.

Izmēģinājuši satikties, abi sapratuši, ka Juris šovā izdarījis nepareizu izvēli – viņam piemērotāka bijusi Lāsma. Par Ievu sajūsmā nav bijusi arī Jura mamma. Mamma pamudinājusi Juri piezvanīt sākotnēji izbrāķētajai Lāsmai un izmēģināt laimi ar šo sievieti.

Tikmēr pati Lāsma atklāj, ka atvērta visdažādākajiem dzīves scenārijiem – viņa nemēdz nožēlot izdarīto.

Gintas izbrāķētais Ivo nav paticis arī otrai meitenei

Foto: Publicitātes foto

Otrā kompānija, uz kuru atskatījās šova izskaņā, bija bijušais De Facto žurnālists Ivo Kiršblats un viņa randiņu biedrenes Ginta un Agita.

Ivo šovā piedzīvoja nepatīkamu pārsteigumu. Vīrietis izvēlējās fitnesa treneri Gintu, taču šī sieviete viņu izbrāķēja.

Kā noslēdzošajā sērijā atklāja raidījuma veidotāji, arī izbrāķētajai meitenei Agitai ar Ivo nekas nebūtu sanācis – dāma paziņoja, ka žurnālists priekš viņas esot par vecu un neesot bijis "klikšķa". Arī Ivo uzsvēra, ka, visu pārdomājot, sapratis, ka izvēle bijusi pareiza, jo otra dāma viņam arī nebūtu derējusi.

Agita šovā guvusi skarbu atziņu par vīriešiem – tādas valdonīgas sievietes kā viņa, puišiem nepatīkot. Ivo gan nosmējās, ka Agitas problēma ir skolotājas profesija – pret vīriešiem nevarot izturēties tāpat kā pret saviem ceturtklasniekiem.

Visdaudzsološākais mīlas stāsts izveidojies senioriem

Foto: Kadrs no video

Trešā stāsta varoņi bija Daina Zaneriba un Ludvigs Dombrovksis – vecākie mīlnieki, kuri satikās Randiņā ar mammu. Un tieši viņu stāsts ir visdaudzsološākais.

73 gadus vecais pensionārs un kantri deju mīļotājs Ludvigs jau 30 gadus dzīvo viens, taču cienījamais vecums netraucē kungam būt možam un fiziski aktīvam. Šovā viņš iepazinās ar 62 gadus jauno Dainu.

Kopš filmēšanas pagājušas sešas nedēļas, un abi ir laimīgi kopā. Uz katru satikšanos ar Dainu Ludvigs ierodas ar ziediem un neslēpj, ka no tuviniekiem jau saņem jautājumus par to, kad būs kāzas.

Abi sadraudzējušies ar otrās puses tuviniekiem, un Ludvigs ļoti palīdzot Dainai mājas darbos. "Pēc šova manā dzīvē ir ienācis tāds vīrietis, pēc kāda esmu ilgojusies jau daudzus gadus," atklāj Daina.

Pa nakti gan vēl kopā palikuši neesot, taču abu nākotne izskatās ļoti daudzsološi – pāris jau kaļ lielus plānus par dejošanu pārī līnijdejās, ieplānojuši apmeklēt kantri festivālu un dažādus romantiskus ceļojumus pa Latviju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!