Foto: Publicitātes foto

Prieki tiem pašmāju seriālu cienītājiem, kuriem tīk asas izjūtas. Seriāls ''Viņas melo labāk'' jau šonedēļ sola pārsteigt ar ''UgunsGrēka'' cienīgu sižeta pavērsienu, spēlējot spēlīti uz dzīvību un nāvi ar vienu no galvenajiem varoņiem.

Notikumi seriālā "Viņas melo labāk" pirmajā nedēļā bijuši visai mierīgi, taču nu beidzot ledus sakustēsies un sāksies īsta spriedze.

Kā "DELFI Izklaidei" atklāj TV3 pārstāve Ginta Bormane, trešdienas, 1. jūnija, sērijā izšķirsies aktiera Māra Bezmera atveidotā jampampiņa Roberta (attēlā) liktenis. Jau kopš sezonas pirmās sērijas Roberts mēģina pierakstīt sev neesošas kaites, lai iežēlinātu apkārtējos, un nu liktenis viņam beidzot atspēlēsies.

Kā atklāj Bormane, trešdienas sērijā Roberts mēģinās pārsteigt Margaritu ar sazvejoto lomu. Jampampiņa debija zvejnieka amatā gan beigsies traģiski – Margarita saņems ziņu par to, ka viņas draugs gājis bojā.

Kā liecina ceturtdienas sērijas anotācija, Roberts tiks pasludināts par bojā gājušu. Seriāla faniem atliek aizturēt elpu un gaidīt, vai "Viņas melo labāk" tiešām ies "UgunsGrēka" asiņainajās pēdās, vai arī gaidāms cits sižeta samudžinājums.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!