Foto: Privātais arhīvs

Lai gan jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis šogad nenotiks Jūrmalā, latviešiem tāpat būs iemesls tam sekot līdzi, jo konkursā, protams, piedalīsies arī mūsu pārstāvis. Dalībnieku atlase Maskavā šoreiz sagādājusi pamatīgu pārsteigumu – žūriju savaldzinājis ballīšu zvērs.

Par iespēju pārstāvēt Latviju Jaunajā vilnī sacentās vesela pašmāju superzvaigžņu plejāde. Starp viņiem bija gandrīz puse šova TV zvaigzne dalībnieku, uzņēmējas Elitas Drākes jaunākā māsa Melita Drāke, cilvēks-rokenrols Dāvis Mazurenko, Latvijas pornozvaigzne Viola Bailey un dziedātājas Lienes Greifānes vīrs Igors, kurš vokālo prasmi apguvis pats pie savas sievas.

Tomēr Igoru Krutoju un viņa komandu savaldzināt izdevās par latviešu ballīšu zvēru dēvētajam Misteram Madaram. Atlasē Madars izpildīja populārā pašmāju repera Nottāra hitu Perfekta diena, bet Krievijas publiku "paņēma" ar t.A.T.u dziesmu Malchik gay.


Gatavību palīdzēt Madaram, kura gaitām var sekot līdzi arī viņa Facebook profilā, sagatavoties uznācienam konkursā jau izteicis Kazruņģa sitējs Ervīns, kuram ir varena pieredze vērienīga šova sarīkošanā.

Par numura horeogrāfiju rūpēsies lunkanā Ely, bet pie konkursa dziesmas speciāli Madaram šobrīd strādā speciālists no Dānijas - Bens Jensens Storgārds, kurš popularitāti ieguvis pēc seksa rekorda uzstādīšanas kopā ar Kombuļu Inesei.

Šonedēļ izskanējis vēl kāds šokējošs paziņojums Jaunā viļņa sakarā - no Krievijas neatkarību atguvusī Kaļiņigrada, kas ar skubu pārdēvēta par Prūsiju, pavēstījusi, ka darīs visu, lai panāktu Jaunā viļņa norisi Kēnigsbergā. 

Pagaidām nav zināms, vai Prūsijas pagaidu valdībai izdosies panākt, ka Krutojs ar komandu un visu Krievijas šovbiznesa zvaigžņu svītu Soču vietā izvēlēsies braukt pie viņiem, bet Prūsijas gubernators Nikolajs Cukanovs ir apņēmības pilns.

"Mēs Jauno vilni gribējām pirms tam, mēs Jauno vilni gribam tagad," lakoniski situāciju komentējis Cukanovs, bet kuluāros zinātāji spriež - viņa mērķis ir arī panākt, ka līdz ar konkursu tiek "mantota" arī konkursa himnu, jo vārdu "Jūrmala" ir ļoti ērti aizstāt ar "Prūsija". 

DELFI Izklaide atgādina, ka trešdien, 1. aprīlī, visā pasaulē valda draisks noskaņojums. April, april!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!