Šonedēļ TV3 iepazīšanās šova Gandrīz ideālais randiņš raidījumu ciklā par galvenā varoņa – 26 gadus vecā jurista Jāņa (attēlā) – simpātijām cīņu uzsāka četras pievilcīgas meitenes, no kurām puisim bija jāizvēlas tā īstā un vienīgā.

Pirmajā vakarā Jānis visas potenciālās draudzenes uzņēma pie sevis, bet pēc vakariņām, kad galdā tika celta medījumu gaļa, un izklaidēm viņam bija jāizdara smaga izvēlē - no četrām meitenēm jāizvēlas viena, kas cīņu vairs neturpinās.

Pirmdienas vakarā Jānis mājās aizsūtīja 23 gadus veco grāmatvedi Lauru, kura ir arī profesionāla šāvēja.

Savukārt 24 gadus vecā liepājniece Irina, kura strādā investīciju un vadības uzņēmumā, 25 gadus vecā sabiedrisko attiecību maģistre Agnija, kura brīvajā laikā izklaidē bērnus, pārģērbjoties par multfilmu tēliem, un 21 gadus vecā basketboliste Laura turpināja valdzināt galveno varoni.

Ik vakaru meitenes gan Jānim, gan konkurentēm meitenes bija sarūpējušas gan gardas uzkodas, gan izklaides, bet pēdējā vakarā kompānija devās uz Cēsu pusi, kur dzimtas mājās viņus uzņēma Laura.

Pirms tam Laura kopā ar Jāni kopā bija devusies uz Ozolkalnu, lai paslēpotu, bet pēc svaigā gaisā pavadītās dienas un sātīgajām vakariņām raidījuma galvenais varonis izdarīja savu izvēli - no trim meitenēm viņš par sev piemērotāko atzina pēdējā vakara namamāti Lauru.

Meitene laimes ratā vinnēja piecas dienas ilgu ceļojumu uz Prāgu, un Laura arī atzina, ka braucienā uz ārzemēm dosies kopā ar Jāni, kurš gan pats puisis pieticīgi atzina, ka raidījuma laikā ne ar vienu no meitenēm romantiskas jūtas viņam nav radušās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!