Foto: Privātais arhīvs

Simpātiskā blondīne Katrīne Sauliete (attēlā), kuras intervijas ar pašmāju basketbola zvaigznēm kļuvušas par īstu interneta hitu, ar to tikai sāk savu karjeru televīzijā. Jau pēc mēneša Katrīne debitēs kā sporta raidījuma vadītāja, uz neparastām intervijām aicinot ne tikai basketbolistus.

Katrīne sevi sporta žurnālistikā pieteica 21. janvāra vakarā, kad pēc aizraujošas spēles, kurā tikās Latvijas Basketbola līgas vadošie klubi Ventspils un VEF Rīga, intervēja basketbolistu Kristapu Janičenoku.

Tā kā Katrīne, kura tagad ir laimīgi precējusies ar hokejistu Kasparu Saulieti, savulaik bija Janičenoka līgava, intervija bija sirsnīga mulsuma pilna. Bijušie mīlnieki vairījās skatīties viens otram acīs, bet jaunā žurnāliste vairākkārt sapinās pati savā sakāmajā.

Pati Katrīne savu debiju televīzijā uztver tikai pozitīvi. "Ne visi ar pirmo interviju var iegūt tik lielu popularitāti. Patiesībā intervija ar Janičenoku nebija mana pirmā intervija, tā vienkārši bija pirmā, ko parādīja. Pirmās tādā ziņā bija ļoti normālas. Taču es visu uztveru ar smaidu - esmu ar sevi ļoti apmierināta," sarunā ar DELFI Izklaidi smejas Katrīne.

Viņa atzīstas, ka basketbolu sen nebija skatījusies, tāpēc sanācis nedaudz apjukt šī sporta veida terminos, taču citādi Katrīne esot liela sporta mīļotāja. "Es esmu Latvijas patriote. Man ļoti patīk skatīties, kā mūsējie vinnē kādās sacensībās, jebkurā sporta veidā," teic jaunā sporta žurnāliste.

Tieši tāpēc jaunais telekanāls Best4Sport.TV izvēlējies Katrīni par savu sporta raidījuma vadītāju."Patiesībā manas intervijas ar basketbolistiem ir tikai sākums. Jau no pirmā marta man būs savs autorraidījums par sportu. Tas sauksies Katrīnes nagos.

Pirms tam telekanāls izlēma mani patrenēt kameras priekšā ar šīm intervijām," atklāj Katrīne. Iepriekš viņa nekādā veidā nav bijusi saistīta ar žurnālistiku, taču gatava mācīties, lai sevi pilnveidotu un raidījumā nebaidītos uzdot dažāda veida jautājumus sportistiem.

"Raidījumā tikšos ar sportistiem, kopā uztaisīsim ēst, varbūt uzspēlēsim kādu spēli. Centīšos parādīt, ar ko sportisti aizraujas ārpus laukuma. Vai ciemos nāks arī Janičenoks? Kāpēc ne? Nav tā, ka man būtu bail viņu intervēt, vienkārši toreiz zvaigznes kaut kā bija sakritušas tā, ka intervija sanāca tāda, kāda tā sanāca," ar smaidu uz misēkli skatās jaunā žurnāliste.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!