Foto: Publicitātes foto

Pēc uzvaras konkursā Supernova jaunais mūziķis Justs Sirmais (attēlā pa kreisi) nav ļāvies garām svinībām – jau nākamajā dienā viņš uzsācis intensīvu gatavošanos Eirovīzijas konkursam. Un darba ir daudz, jo mūziķis izlēmis mainīt pilnīgi visu.

DELFI Izklaidei atklāj Justs, jau pirmdienā pēc lieliskā triumfa Supernova viņš meties darbos, kas jāpaveic, gatavojoties Latvijas pārstāvēšanai Zviedrijā. Nokārtotas dažādas formalitātes un sastādīts plāns tālākai darbībai.

"Ir izlemts, ka mainīsim visu priekšnesumu. Pilnībā mainīsies mans apģērbs, gaismas, priekšnesums kā tāds.

Pagaidām vēl nezinu, kā izskatīsies mans šovs Zviedrijā, varu pateikt to, ka no tā, kas bija redzams uz Supernova skatuves, tikai bekvokālistes paliks tās pašas," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Justs.

Viņš pieļauj iespēju, ka uz skatuves bez viņa varētu kāpt vēl kāds, taču pagaidām atturas spriest, vai numuru varētu papildināt grupa vai kādi fona dejotāji. Šajā sakarā mūziķis ļoti paļaujas uz savu komandu – Jūliju Fricsoni un Andžeju Gavrišu.

"Viņi palīdzēja arī Aminatai sagatavot Eirovīzijas šovu," komandas pieredzi akcentē Justs. Gatavošanās lielajam konkursam ir tikai viens no darbiņiem, ko Justs šopavasar gatavojas paveikt.

Mūziķis atklāj, ka jau gatavo muzikālo materiālu, ko piedāvāt faniem."Nākamo dziesmu esmu sagatavojis tieši latviešu publikai, tā ir latviešu valodā.

Gaidāma jau pavisam drīz," priecīgu vēsti faniem atklāj Justs. Mūziķis vairs nespēj atrast vārdus, lai izteiktu savu pateicību klausītājiem par negaidīti milzīgo atbalstu un līdzi jušanu.

"Man sāk pietrūkt vārdu, lai izteiktu saviļņojumu, ko izjūtu. Sāk likties, ka ar vienkāršu paldies vairs nepietiek. Es pat nezinu kā izteikt savu pateicību cilvēkiem par to, ka man ticēja un man atbalstīja – gan Supernova balsojumā, gan DELFI skatītāju balsojumā," teic Justs, kurš uzvarēja arī DELFI lasītāju simpātijas balsojumā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!