Foto: Privātais arhīvs

Februārī pašmāju televīzijas zvaigžņu pulciņā sevi spilgti pieteica Aija Dembovska, tumšmate ar skarbu pagātnes pieredzi, kura nu ir apņēmības pilna iekarot šovbiznesu.

Aija Valentīna dienā startēja TV3 projektā "Pirmais skūpsts" un kļuva par apspriestāko tā dalībnieci. Pēc šova viņas dzīvē, šķiet, bija sācies īsts neveiksmju posms – sarunā ar "Delfi Izklaidi" meitene sūkstījās, ka šova radīto pārdzīvojumu dēļ nonākusi slimnīcā, kā arī zaudējusi darbu.

Tagad – divus mēnešus pēc popularitātes iemantošanas – Aija atklāj, ka dzīve uzlabojusies. Zaudētā darba vietā viņa atradusi citu, turpinot darboties kā dīlere tiešsaistes kazino, bet nu jau citā uzņēmumā.

Tāpat viņa savedusi kārtībā savu veselību – meitene "Delfi Izklaidei" pastāstīja, ka gandrīz mēnesi pavadījusi Bali, kur ne tikai atpūtusies, bet arī nosvinējusi savu 20. dzimšanas dienu.

"Tagad jūtos, kā no jauna piedzimusi," priecājas Aija.

Lai gan īsi pēc šova viņa stāstīja, ka uzsākusi jaunas attiecības, šobrīd Aija bauda brīvas meitenes statusu un ir atvērta puišu piedāvājumiem.

"Pēc šova esmu saņēmusi daudz vēstuļu un pat aizgāju uz dažiem randiņiem," stāsta spilgtā "Pirmā skūpsta" dalībniece. Tiesa, īsto un vienīgo vēl nav izdevies atrast, un Aija vaino puišu atkarības.

"Viens no viņiem bija aizrāvies ar zāles pīpēšanu, pret ko es esmu ļoti noraidoša. Cits katru vakaru mīlēja iedzert," par sastaptajiem vīriešiem stāsta Aija.

"Es neesmu baigi piekasīga, bet ir lietas, kuras nevaru pieņemt un kuras nevienai sevi cienošai meitenei nav jāpiecieš," spriež jaunkundze un arī nākotnes izredzes vērtē atturīgi.

Foto: Privātais arhīvs
"Varbūt kādreiz arī izdosies sastapt to īsto, bet neizskatās, ka tas notiks drīz," mīlas jomā ar lielu plānu kaldināšanu neaizraujas meitene.

Par to, ka pavasaris jāsagaida vienai, Aija gan neskumst – viņai gluži vienkārši neesot tam laika, jo, kā vien esot brīvs laiks, meitene dodas izbraukumos vai jaunu piedzīvojumu meklējumos.

Pēc dalības "Pirmajā skūpstā" Aija ļoti pārdzīvoja par anonīmajiem interneta komentāriem, bet pieredze viņu ir norūdījusi. "Tagad saprotu, ka ar to bija jārēķinās," spriež meitene, kuru ceļā uz slavu un dzīves lielāko sapni – startēt kādā lielākā TV šovā – atbalstot arī draugi.

"Par televīziju esmu sapņojusi jau kopš bērnības," atklāj Aija, bet labi apzinās, ka šo sapni nevar piepildīt īsā laikā. Viņa gan ir apņēmības pilna darīt visu, lai to sasniegtu, un sola, ka televīzijas skatītāji viņu varēs sastapt jaunos projektos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!