Foto: LETA

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš (attēlā) savā aizņemtajā ikdienā atkal atradis laiku videobloga Suņa būda raidījumu veidošanai, un šonedēļ radiostacijas BOOM FM studijā viesojies Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis.

Par galveno sarunu tematu kļuva Grāveļa dalība TV3 šovā Dejo ar zvaigzni, un Kaimiņš dedzīgi mēģināja savu bijušo kolēģi pārliecināt, ka viņam šo ālēšanos vajadzētu mest pie malas - par aktiera dejošanu televīzijas projektā aiz muguras smejoties pat viņa kolēģi.

Kad raidījuma vadītājs bija paudis visu savu sašutumu par Dejo ar zvaigzni, viņš atklāja - kad šova veidotāji komplektējuši komandu, arī viņš esot aicināts piedalīties projektā, bet diemžēl atteicies.

Kad Grāvelis mēģināja paskaidrot, ka tas ir vienkārši šovs, ko, iespējams, nevajadzētu tik nopietni uztvert, Kaimiņš pavisam satrakojās.

"Kāds šovs? Sūds kaut kāds. Pilnīgs sūds. Vadītāji ir ārprāts. Jāni Ānmani, vecīt, lec nost!," klaigāja raidījuma vadītājs, nespējot vien rimties, ka viņa bijušie kolēģi iepinušies tik šaušalīgā projektā, un piedāvāja reitingus celt ar, piemēram, kakāšanu.

Deputāts pat atzina, ka, kopš sācies šovs Dejo ar zvaigzni, viņš vairs nespējot nopietni uztvert TV3 veidoto analītisko svētdienas vakara raidījumu Nekā personīga, jo pēc tam rādot "to miskasti". 

"Cilvēks Cēsīs skatās, kā tu dejo, un cilvēks paliek truls," pārmetumus par visu "traģēdiju", kur iepinies Grāvelis, turpināja Kaimiņš, paziņoja, ka arī filmas aktierim nevajadzētu ierunāt, jo viņa balss nav tam piemērota, un bārstīja citas pamācības. 

"Aizej svētdien uz šovu un pasaki - paldies, es izstājos. (..) Tad tu trīs mēnešus nepelnīsi naudu MTG. Tu nekompostrēsi smadzenes cilvēkiem Cēsīs, Bauskā, Liepājā un citur," skaidroja Kaimiņš, bet, kad Grāvelis vēlējās noskaidrot, kā viņš kompostrē kāda smadzenes, deputāts atzina, ka šovs ir iespējamo teātra skatītāju maldināšana. 

"Cilvēks Cēsīs skatās, kā tu dejo vai nemāki dejot. Tad viņš aiziet uz teātri, bet tur Grāvelis runā Šekspīru. Kādu Šekspīru? Es gribu, lai viņš sūdīgi dejo. Bet teātris ir latiņu pacēlis augstāk," norādīja Kaimiņš un visu tirādi nobeidza ar to, ka dalība šovā un citos apšaubāmas kvalitātes projektos degradē ne tikai aktiera darbu, bet arī visu tautu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!