Foto: DELFI
Ceturtdienas, 5. oktobra, vakarā pie telekanāla LNT skatītājiem devās šova "Lauku sēta" jaunā sērija, kurā notikumi risinājās meksikāņu ziepju operu cienīgiem līkločiem.

Lai gan raibā kompānija lauku sētā ieradusies strādāt, jau šova sākumā bija skaidrs – kur vienkopus tik daudz jaunu puišu un meitu, par sevi liks manīt arī mīlas dziņas.

Skatītājiem arī ilgi nebija jāgaida, kad tapa zināms – dzirkstelīte uzšķīlusies starp uzņēmēju Vitu un traktoristu Intaru. Kamēr pārējie dalībnieki pēc darbiem pilnās ikdienas spēja vien ķiķināt salmos, abi mīlas balodīši bija patvērušies veca kravas auto kabīnē un, no kamerām nekautrējoties, mīlinājās.

Lai gan ar sveci neviens klāt nebija stāvējis, saimniecību strauji pāršalca baumu vilnis – viens zināja teikt, ka abi viens otra divvientulību baudījuši divas naktis, bet mutīgais Matīss stāstu vēl pikantāku darīja ar atziņu, ka "tur vēl šorīt pēc seksa mazliet smird", un mājieniem, ka kāds manījis "sviedrus gar gazika malām un roku nospiedumus".

Taureņi vēderā gan nebija vienīgais, kas traucēja Vitai pilnasinīgi pildīt darba pienākumus. Par sevi atgādināja šova sākumā gūtā kājas trauma, un daiļā jaunkundze pa sētu pārvietojās, lēkājot kā zaķītis.

Tiesa, lielu līdzjūtību viņa vis neizpelnījas, un ne viens vien sprieda – enerģiskā uzņēmuma vadītāja vienkārši vēlas sev pievērst uzmanību, un daļēji savu viņa arī panāca, jo Intara rokas un acis bieži kavējās pie deju mīlošās dāmītes.

Par to viedoklis bija visiem, un izskanēja bažas, ka abiem jauniešiem tā esot vien spēle, tomēr Intara tēlu dēka nespodrināja – no šī puiša tādas vaļības, šķiet, neviens nebija gaidījis.

Šo kaislību aizsegā salīdzinoši klusi un nemanāmi kaut kas sāka virmot arī starp Kristapu un Inesi. Viņi gan ar mešanos viens otra apskāvienos nesteidzās, bet uzmanību izrādīja, draudzīgi pavelkot viens otru uz zoba.

Šoreiz dalībniekiem bija jātiek galā ar trim lieliem uzdevumiem – malkas sagatavošanu ziemai, ravēšanu un meža pleķīša iztīrīšanu no nederīgajiem kokiem. Visskaļāk ar darba veikšanu veicās meiteņu kompānijai, kuras pie malkas skaldīšanas un kārtošanas vairāk kulstīja mēles, nekā cilāja cirvi, un brīžiem strīdi kļuva īpaši kaislīgi.

Nelāgā situācijā attapās arī Laura, kura dalībniekus jau pirms tam bija nokaitinājusi ar savu lielo runāšanu. Pie pusdienu galda kolēģi Lauru mudināja vairāk ieklausīties, pirms vērt vaļā muti, bet viss beidzās ar to, ka meitene palika, lejot gaužas asaras.

Foto: Publicitātes foto
Kad klāt bija izbalsošana, par Lauru balsoja pieci dalībnieki, bet tikpat balsu tika arī Normundam, pret kuru bija nostājušās meitenes, lai nepieļautu, ka mājup jādodas kādai no viņu vidus. Abi iekšējā balsojuma upuri stājās viens otram pretī pupiņu lasīšanā, un tur labāk veicās roku jau piešāvušajai Laurai.

Tad nu Normundam bija jāmērojas spēkiem ar Vitu, kuru uz sliņķu sola bija sēdinājusi saimniece. Viņiem bija jātur virs galvas spainis ar zemi, un, lai gan Vita turējās braši, puiša roku spēks šoreiz triumfēja un dejotājai bija jādodas mājās.

Tas nozīmē, ka tagad abas komandas palikušas līdzvērtīgā sastāvā, jo vērīgākie skatītāji atceras – iepriekšējā nedēļā mājas tika aizsūtīts stilīgais, bet lauku darbus ne visai mīlošais Jānis Paass.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!