Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 2. maija, Precētie pret brīvajiem sērija bija īpaša, jo pirmo reizi tajā piedalījās pieaugušo kompānija. Atšķirībā no jauniešiem, šie ļaudis iztika bez pikantiem pārbaudījumiem un buču diedelēšanas, bet kungu atšifrēšanā galvenā varone lika lietā vēl neredzētas gudrības.

Galvenajā lomā bija Kristīna Rācene, kuras uzdevums tāds pats kā allaž – atrast brīvo puisi starp diviem precētiem meļiem.

Kristīna satika 48 gadus veco motosporta cienītāju Artūru, kuram vēl neesot paveicies satikt īsto sievieti. Otrs bija 44 gadus vecais Andris, kurš ir precējies, tāpat kā 43 gadus vecais Mārtiņš, trešais spēles dalībnieks.

Pirmais randiņš Kristīnai bija ar brīvo vīrieti. Dāma uzreiz atzinās, ka Artūrs viņai ļoti patīk, tiesa, grūti saprast, vai feinais vīrietis nav melis. Artūram spēlē palīdzēja draugs, un abi vīri izlēma radīt papildu jautrību, sastāstot dāmai, ka galdā celtie rīsi uzaudzēti Artūra mājās Lucavsalā.

Lai atšifrētu, vai Artūrs nemelo, Kristīna izmantoja šovā vēl nebijušu paņēmienu – viņa izlika kārtis. Tiesa, dāma atzinās, ka viņai joprojām paliek sajūta, ka jaukais vīrietis ir aizņemts.

Otrais randiņš notika pie Andra un viņa sievas Aksanas. Sieva notikumus vēroja no busiņa pagalmā un pamatīgi izsmējās par mājās notiekošo. Andri Kristīna pārbaudīja ar atjautīgu spēli.

Lai arī sieviņa pavilka vīru uz zoba, jautājot, kā patikusi Kristīna, mīļotā neskopojās arī ar sievišķīgiem padomiem dāmas apvārdošanā. Pēc lieliskā randiņa precētais pāris nopriecājās, ka izdevies sajaukt Kristīnai galvu.

Trešajā randiņā dāma tikās ar precēto Mārtiņu, kuram asistēja sieva. Kristīna izaicināja vīrieti ēst ar pirkstiem un pārbaudīja ar iepriekš sagatavotiem jautājumiem. Dāma eksaminēja Mārtiņu, izaicinot uz deju, kas beidzās ar kārtīgu danču maratonu.

Beigās visi četri tikās pie vakariņu galda, un Kristīnai bija jāizlemj, kurš ir brīvais. Kristīna atšifrēja pareizi un paziņoja, ka brīvs ir Artūrs. Abi kopā tika pie 1000 eiro dāvanu kartes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!