Foto: AFP/Scanpix

Svētdien noslēdzies 65. Kannu kinofestivāls, kurā jau otro reizi triumfēja austriešu režisors Mihaels Haneke - šoreiz ar savu jaunāko filmu Mīlestība, kurā galvenās lomas spēlē Žans-Luijs Trintinjans un Izabella Ipēra.

Taču neiztrūkstoša festivāla sastāvdaļa ir arī daiļās viešņas un viņu krāšņie tērpi, un modes kritiķi šogad visatzinīgāk izteikušies par aktrišu Nikolas Kidmenas, Diānas Krīgeres, Kristenas Stjuartes (attēlā), kā arī dziedātājas Kailijas Minogas tērpiem.

Kidmena Kannās parādīja vairākus izsmalcinātus tērpus, tostarp mirdzošu Ralph Lauren vakarkleitu. Savukārt Krēslas sāgas zvaigzne Kristena Stjuarte nesen iegūto vislabāk tērptās slavenības titulu godam aizstāvēja dziļi dekoltētā spilgti sarkanā kleitā.

Mediju uzmanību piesaistīja arī topošā māmiņa Rīza Viterspūna mirdzošā zilā Atelier Versace tērpā un Odrija Totū vintāžas stila kleitiņā ar izšūtu augšdaļu.

Tāpat modes fotogrāfi nepalaida garām nevienu no dažādajiem austrāliešu dziedātājas Kailijas Minogas tērpiem, starp kuriem bija gan pasteļkrāsas garā vakarkleita, gan metāliski mirdzošs astoņdesmito gadu stila kostīms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!