Foto: Kadrs no video

Aprīļa sākumā kanāla TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta izklaidējošā kulinārijas šova Gandrīz ideālas vakariņas jaunā sezona, un šonedēļ ciemiņu uzņemšanas prasmes demonstrē visnotaļ raiba kompānija, kurā īpaši izcelties jau pamanījies šovā Okartes skatuve iepazītais multimākslinieks Kašers (attēlā pa kreisi).

Šīs nedēļas slavenību raidījumu ciklā piedalās mūziķis un rakstnieks Andris Kivičs, rakstniece un šova Pelnrušķīte uzvarētāja Kristīne Teilāne, jau minētais multitalants Kašers un skaistumkonkursu organizatore Kristīne Lindenblate.

Pirmdienas epizodē viesus uzņēma Lindenblate, tiesa, vakariņošana notika viņas draugu mājā, un ēst gatavošanas un ciemiņu apkalpošanas procesā viņai palīdzīgu roku sniedza profesionāls viesmīlis, taču tas viņai neliedza iegūt ļoti augstu novērtējumu - 28 punktus no 30 iespējamajiem.

Arī šoreiz vakariņošana izpelnījās otršķirīgu nozīmi, un viesi atzina, ka daudz nozīmīgāka viņiem bijusi atmosfēra un kopējā pasākuma aura, un īpaši spilgtu iespaidu skaistumkonkursu organizatorei izdevās atstāt uz Kašeru, kurš vakara gaitā izcēlās ar dažādiem divdomīgiem izteikumiem.

Tā, piemēram, spilgtais un talantīgais multimākslinieks neslēpa, ka, ieraugot Kristīni augstpapēžu kurpēs, viņam no uztraukuma kļuvusi mitra kājstarpe un paduses.

Tāpat visnotaļ divdomīgi komplimenti tika veltīti arī viesmīlim, kurš Lindenblates ciemiņiem pasniedza desertu ar nosaukumu Esmu seksīgs un to zinu.

Kad viesmīlis lika galdā saldo ēdienu, Kašers paziņoja, ka, viņaprāt, viesmīlis Mārtiņš esot ļoti seksīgs. Tiesa, lai gan šie vārdi puisi pamatīgi samulsināja, viņš pateicās par komplimentu un turpināja savu darbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!