Foto: Privātais arhīvs

Armandu Zandbergu (attēlā) vēl nesen redzējām TV3 raidījuma "Bez tabu" iepazīšanās eksperimentā "Pirmais skūpsts", kur viņš bija ieradies mīlestības meklējumos, taču simpātijas ar raidījuma veidotāju piespēlēto meiteni viņam neizveidojās. Armands gan nav nolēmis padoties – viņa plānos ir atrast savu īsto.

Sarunā ar "Delfi Izklaidi" Armands pastāsta, ka uz šo piedzīvojumu viņu pieteicis draugs. Tāpat noticis arī iepriekš, kad jaunais puisis meklēja laimi citā TV3 iepazīšanās raidījumā – "Precētie pret brīvajiem".

"Nesaku, ka ļoti ticu, ka ar šovu palīdzību var iepazīties, bet tas noteikti ir viens no veidiem, kā varētu to izdarīt. Citiem jau paveicas," secina Armands, kurš savos 25 gados ir bijis divās nopietnās attiecībās. Pirmās iesākušās jau vidusskolas laikā un uzturētas sešu gadu garumā, bet diemžēl notikumi iegrozījušies tā, ka Armanda mīļotā nolēmusi attiecības pārtraukt. Viņš pats vēl nemaz nav sapratis, kāpēc tā noticis.

"Tas ir jājautā viņai pašai, es nemaz nezinu," konkrēts savā nostājā ir puisis un atklāj, ka nu jau būs pagājuši gandrīz divi gadi, kopš viņš ir uz brīva puiša kājām. Ikdienā Armands strādā par automehāniķi, taču nākotnē sapņo par savu biznesu. Puisis ir no Suntažiem, bet vairākus gadus mitinās Rīgā.

"Tagad vienkārši baudu dzīvi, bet vispār meklēju attiecības. Cilvēku, kurš iepriecinātu. Meklēju laimi – tas būtu tas izskaidrojums," savas vēlmes sapratis ir Armands un pastāsta, ka attiecībās viņš ir ļoti mīļš un pretimnākošs, kā arī vienmēr uzklausa un lutina savu sirdsāmu.

"Man patīk izdomāt visādus nieciņus. Piemēram, ieeju veikalā, ieraugu kādus interesantus saldumus – ir tādi krāsaini, ar zīmējumiem. Nopērku tādus un uzdāvinu," savu romantisko dabu atklāj vidzemnieks.

Jaunajam puisim nav konkrēta meitenes tipa, taču viņam patīk smaidīgas būtnes, vēlams arī sportiskas, jo Armands pats profesionāli spēlē basketbolu, taču tas nav noteicošais.

"Parasti, kad ieraugu meiteni – ballē, festivālā, draugu tusiņā – pieeju un saprotu, vai nu ir, vai nu nav," savus iepazīšanās paradumus atklāj Armands. Ar šovā "Pirmais skūpsts" nobučoto meiteni viņš esot izjutis otro variantu.

"Skūpstam nebija ne vainas. Bija laba tehnika, bet emocionāli tur nebija nekā – nedz to darot, nedz meiteni pēc tam ieraugot," secina puisis un spriež, ka meitene noteikti esot jutusies līdzīgi.

Daudziem skatītājiem radās jautājums, kāpēc pēc notikušā skūpsta Armands šova dalībniecei uzdevis visai amizantu jautājumu, proti – vai viņai garšo sīpoli. Viņš to izskaidro ar to, ka pašam patiesi ļoti garšo sīpoli, kurus viņš pievieno gandrīz jebkuram ēdienam. Armands uzsver, ka to zina teju visi viņa draugi, bet attiecīgajā brīdī tas licies uzjautrinoši.

Viņš pieļauj domu, ka līdzīgus notikumus varētu izspēlēt kādā citā attiecību šovā nākotnē. Kamēr laimīgā loze nav atrasta TV ekrānos, viņš ir brīvs puisis, kurš ir atvērts jaunām attiecībām. Dodoties ar meiteni uz pirmo randiņu, Armands sola, ka izvēlēsies tādu tikšanās scenāriju, kāds patiks dāmai.

"Vispirms noskaidrošu, kas viņai patīk. Ja slēpot – vedīšu "uz kalnu", ja braukt ar ričuku – brauksim ar riteņiem," sarunā ar "Delfi Izklaidi" romantiskus mirkļus potenciālajai līgaviņai sola brīvais puisis Armands.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!