Foto: Privātais arhīvs

Lai gan LTV1 šoruden aktīvi reklamēja to, ka vienā no šova Kāpēc esmu viens? sērijām startēs arī mūziķis Sandis Kiops (attēlā), šovs noslēdzies un sērija solītajā laikā tā arī nav parādīta, atstājot neizpratnē ne tikai Kiopu un viņa fanus, bet arī veselu pulciņu citu raidījumā iesaistīto dalībnieku.

"Filmēšanas procesā bija iesaistīti aptuveni 17 cilvēki. Mums visiem šova vajadzībām bija jāizbrīvē savs personīgais laiks. Filmēšana norisinājās trīs dienas, un šo dienu laikā visi mēs bijām atrauti no savas ikdienas dzīves.

Es pat atteicu pasākumu, kur man vajadzēja strādāt kā fotogrāfam, domāju, ka arī pārējiem dalībniekiem bija jāzaudē lietas, kas viņiem nes finansiālu labumu. Gaidījām sēriju, kuru bija solīts pārraidīt jau oktobrī, bet nekā," DELFI Izklaidei savu un citu iesaistīto sāpi atklāj mūziķis.

Nu šovs beidzies, un sērijas varoņi vairs necer tikt parādīti televīzijā. Neviens no LTV pat nav uzskatījis par vajadzīgu viņus brīdināt par šādu pavērsienu.

"Principā LTV ir mani un pārējos dalībniekus vienkārši uzmetusi. Visi ieguldījām savu laiku un naudu šajā šovā, bet beigās čiks no trīs dienu filmēšanas darba. Producentiem tas taču arī sit pa kabatu," sašutis Kiops.

Viņš tagad nožēlo to, ka parakstījis līgumu tikai vienā eksemplārā, nepalūdzot sev kopiju. "Tad, kad es parakstīju līgumu pirmajā tikšanās reizē, man teica - nu kam tev otrs eksemplārs. Es, protams, arī neko neiebildu, jo neesmu liels dokumentu krājējs no šoviem.

Bet, ja es būtu atteicies piedalīties šovā pēc līguma parakstīšanas, tad gan man sods būtu pamatīgs - vairāki tūkstoši eiriku," absurdu skaidro pieredzējušais skatuves mākslinieks.

Tā kā Kiops pats filmējies jau neskaitāmos šovos, viņam vairāk sāp sirds par raidījumā iesaistīto meiteni, kura, ieguldījusi vairākas savas dienas filmēšanā, tā arī paliks bez solītās iespējas ar televīzijas starpniecību mēģināt atrast otro pusīti.

Kiops uzsver, ka šoreiz šovā uzvedies sev neraksturīgi godīgi, tā ka satraukumam par to, ka LTV būtu izņēmusi sēriju nepiedienīga satura dēļ, neesot pamata. Turklāt iepriekšējās šova sērijās rādīti vibratori.

"Nekas perverss no manas puses filmēšanas laikā nenotika. Meitene nebija manā gaumē, bet bija interesanti tīri cilvēcīgi iepazīt viņas stāstu. Varu viņai ieteikt, lai beidzot aizmirst savu pirmo mīlestību, kas traucē viņai jaunām attiecībām.

Man pat šī raidījuma dēļ bija jāpavada nakts vienā dzīvoklī ar spoku! Žēl, ka viss tā beidzies, jo piedzīvojumi bija jautri un interesanti. Absolūti nekā perversa," skaidro Kiops. Viņš uzskata, ka LTV izdarības šoreiz esot vēl zemiskākas, nekā tradicionālie Kiopa gājieni.

"Mums neviens nav paskaidrojis, kāpēc šis raidījums tā arī neieraudzīja dienas gaismu. LTV slēpjas kā mazi bērni zem gultas.

Šoreiz sanāk, ka LTV ir man nozagusi šovu! Jā, dzīva patiesība! Kā LTV iedrošinājās zagt Kiopa šovu? Lielāko šovu zaglīti ir apzagusi valsts televīzija. Redziet, kur mūsu valsts iet," dusmīgs Kiops.

Diemžēl LTV skaidrojumu par to, kāpēc raidījums, kurš iepriekš tika plaši reklamēts, galu galā nav parādīts, DELFI Izklaidei četru nedēļu laikā tā arī neizdevās iegūt. Lai gan telekompānijas preses pārstāve vēl oktobra beigās solīja sagatavot paskaidrojumu raidījuma cienītājiem, atbilde pēc vairākkārtējiem atgādinājumiem tā arī nav sniegta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!