Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 12. jūnija, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots skandalozā šova "Precētie pret brīvajiem" sezonas noslēguma raidījums, kurā šoreiz uz randiņiem ar trīs dāmām devās un divu aizņemto meiteņu melus atklāt centās brīvais puisis Arvis.

Galvenais varonis Arvis, kurš Latvijas Sarkanajā krustā strādā par glābēju, raidījuma sākumā atzina – viņš negribētu satikties ar meiteni, kura par sevi ir pārāk augstās domās, ar kuru viņam nav par ko runāt un kura izvairās atbildēt uz viņa uzdotajiem jautājumiem.

Arvis solīja, ka mēģinās meitenes izprovocēt, izaicinot viņas uz ielas skūpstīties ar pavisam svešiem vīriešiem. Puisis pauda cerību – iespējams, ka divas aizņemtās meitenes nepiekritīs tik divdomīgam uzdevumam.

Uz pirmo randiņu Arvis devās ar 19 gadus veco Mariju, kura ir saderinājusies. Drīz pēc iepazīšanās puisis ķērās pie pirmā uzdevuma – viņš vēlējās pārbaudīt meitenes pulsu. Tas tika paveikts, aptaustot dāmas kreiso krūti. Savukārt viņas līgavainis Vjačeslavs, ieraugot, ka viņa izredzētā tiek apgrābstīta, sita plaukstā dūri.

Pēc pupiņa aptaustīšanas Arvis izsprieda, ka Marijai esot paātrināts pulss un tas nozīmē tikai vienu – viņa ir aizņemta. Turpinājumā raidījuma galvenais varonis randiņa partnerei lika uzlikt zaķa austiņas un doties uz ielas iepazīties ar septiņiem svešiniekiem, palūgt viņiem telefona numuriņu un viņus sabučot. Tiesa, Marija par šo uzdevumu nebija priecīga, bet, zobus sakodusi, viņa tomēr piekrita. Savukārt meitenes līgavainis tikmēr lūrēja pa logu un lamājās.

Otrais randiņš Arvim bija ar brīvo meiteni Aiju, kuru TV skatītāji iepazina pēc viņas dalības projektā "Pirmas skūpsts". "Lai džeks saturas!" pirms tikšanās ar kavalieri paziņoja dāma, un Arvim nudien nācās saturēties – daiļava viņu pārsteidza ar pavedinošu klēpja deju.

Sarunas sākumā nevedās, un Arvis ierosināja, lai Aija "ierauj vinčuku", jo tas viņai varētu palīdzēt atbrīvoties. Savukārt randiņa turpinājumā brīvais puisis vēlējās, lai meitene viņam sniedz muzikālu priekšnesumu. Tiesa, Aija atzina, ka viņas vokālās dotības neesot pārāk labas, tāpēc tika pieņemts lēmums, ka viņa dejos.

Sacīts, darīts – Aija pusi aplaimoja ar visnotaļ pavedinošu klēpja deju. Tiesa, Arvja sejā bija manāms neliels mulsums, tomēr viņš ļoti novērtēja meitenes centību. Pēc tam sekoja nākamais pārbaudījums – Aijai bija jāliek galvā zaķa ausis un jādodas uz ielas flirtēt ar svešiniekiem.

Lai gan arī šo uzdevumu Aija paveica ātri un bez liekas spirināšanās pretī, Arvis tomēr sliecās domāt, ka meitene ir aizņemta, ja jau viņa par visām varītēm tik izmisīgi vēlas pierādīt, ka viņas sirds ir brīva.

Visbeidzot Arvis devās uz trešo randiņu, kurā viņu apmānīt centās aizņemtā meitene Kate. Arī viņai tika dots uzdevums uzlikt zaķa austiņas un iet bučoties ar svešiniekiem. Tiesa, viņai šādas izdarības galīgi nebija pa prātam – meitene nepiekrita nedz bučoties, nedz flirtēt ar svešiniekiem. Visbeidzot Arvis pats uzlika zaķausis un devās iepazīties ar uz ielas nejauši sastaptu sievieti.
Foto: Publicitātes foto

"Drausmīgākais randiņš manā mūžā, nevēlas to cilvēku vairs redzēt," pēc tikšanās ar Arvi aizkadrā atzina Kate. Savukārt puisis sprieda, ka viņa, visticamāk, esot tā, kuras sirds joprojām ir brīva, jo viņa nepiekrita veikt provokatīvo uzdevumu.

Tad pienāca laiks paziņot, kuras divas no trīs meitenēm ir aizņemtas un kura joprojām ir mīlestības meklējumos. Kompānija tikās restorānā, un Arvis ar Kati izmantoja iespēju apmainīties ar dzēlīgām piezīmēm. Puisis norādīja, ka viņa esot visai iedomīga, bet meitene nepalika atbildi parādā, pavēstot, ka viņam vajadzētu iemācīties labas manieres.

Visbeidzot Arvis pavēstīja – brīvā meitene, viņaprāt, ir Kate. Viņam gan nācās piedzīvot pamatīgu vilšanos, kad izrādījās, ka daiļavai izdevies viņu aptīt ap pirkstu. Ar galvenā varoņa greizo spriedumu mierā nebija Aija. "Atkal pierādās, ka latviešu puiši ir dumji un nesaprot mājienus," sacīja meitene. Arvis viņai nepalika atbildi parādā, atbildot, ka nosvērtas meitenes pirmajā randiņa tā neuzvedas, liekot noprast, ka Aija tomēr pāršāvusi pār strīpu ar klēpja deju.

Savukārt abi pāri uzgavilēja – Marijas līgavainis Vjačeslavs priecājās, ka brīvajam puisim sanācis aplauzties, bet Kate un viņas draugs paziņoja, ka 800 eiro naudas balvu nolēmuši ziedot labdarībai. Naudiņa tiks atdota "Mārtiņa fondam", kas palīdz slimiem bērniņiem un viņu ģimenēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!