Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 22. maija, vakars bija īsti svētki pašmāju seriāla "Viņas melo labāk" faniem – kanāla TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta seriāla jaunākā sezona. Tās pirmajā sērijā netrūka pārsteidzošu pavērsienu.

Atgādinām, ka iepriekšējā "Viņas melo labāk" sezona noslēdzās uz ļoti sentimentālas nots – Margarita kāzu dienā pie altāra pameta oligarhu Blūmu. Savukārt Arvis tajā pašā laikā bildināja Māra meitu Mariju.

Jau pirmajās sērijas minūtēs atklājās, ka Arvis un Marija nupat apprecējušies. Tiesa, no saskanīgas jaunā pāra dūdošanas nebija ne vēsts – tā vietā jaunā sieva, izplūdusi asarās, ar šķērēm graizīja savu balto līgavas kleitu, jo vīrs pirmajā kāzu naktī bija aizgājis uz veikalu pēc cigaretēm, bet mājās tā arī nebija atgriezies.

Beigās izrādījās, ka Arvis bija nonācis cietumā. Atklājās, ka viņš savā kāzu naktī, būdams trīs promiļu reibumā, pa ceļam uz veikalu sastapies ar policistiem. Viņš kunga prātā tos nolamājis dažādiem vārdiem, tāpēc ticis apcietināts.

Kad Arvis beidzot tika izlaists no iecirkņa, viņš taisnā ceļā joza pie sievas, lai paskaidrotu, kas noticis. Savukārt jaunā sieva vīru nelaida mājā un ķērca, ka gribot šķirties. Situācija nedaudz mainījās, kad ieradās Marijas tēvs Māris.
Foto: Publicitātes foto

Tālāk risinājās meksikāņu seriāla cienīgs sižets – Arvis sāka apsaukāt Mariju, par ko ļoti sadusmojās Māris. Viņš metās aizstāvēt meitas godu un sakāvās ar znotu. Savukārt Marija nespēja noskatīties, ka viņas tēvs klopē mīļoto, tāpēc iejaucās kautiņā.

Satraucoši notikumi apvija ne tikai Mariju un Arvi. Pirmajā sērijā priecīgu notikumu piedzīvoja Simona – viņa laida pasaulē dēlu.

Kā bija noprotams pēc pirmās sērijas, mazuļa tēvs ir ar horoskopiem un astroloģiju apsēstais Reinis. Tiesa, viņš Simonas draudzenēm visai divdomīgi izteicās, ka jūtoties apjucis, jo horoskopā neesot rādījies, ka viņam būs dēls.
Foto: Publicitātes foto

Savukārt lielas likstas skāra naivo Robertu, kurš sērijas sākumā pie spoguļa lepni gozējās policista formā, bet mirkli vēlāk gulēja slimnīcas gultā, jo viņš bija saņēmis triecienu ar elektrību.

Dakteris Roberta draudzenei Baibai steidza pavēstīt – vīrietis nonācis komā. Tiesa, sērijas beigās viņš tomēr atmodās, tomēr vīrieša runa bija visai neskaidra, un atliek vien cerēt, ka turpmākajās sērijās viņa veselība uzlabosies.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!