Foto: Publicitātes foto

Līdz šova Jaunā talantu fabrika noslēgumam atlikušas divas nedēļas, un cīņa kļūst arvien spraigāka – spriedzi izjūt ne tikai dalībnieki, bet arī viņu skolotāji jeb mentori.

Jau vēstīts, ka otrdienas vakarā uz izbalsošanas līnijas sēdīsies Ieva un Ravita, kuras tikai pagājušo nedēļu atgriezās šovā, bet pirmdienas koncertā neguva pietiekamu skatītāju atbalstu. Viņām otrdienas vakarā piebiedrosies Ilzīte, kura krita par upuri iekšējam balsojumam.

Saskaņā ar šova noteikumiem katram mentoram ir tiesības vienu reizi izmantot imunitātes tiesības un paglābt no izbalsošanas kādu no saviem aizbilstamajiem - Jolanta Gulbe-Paškeviča oktobra sākumā izglāba savu audzēkni Ilzi, bet tagad šo nozīmīgo soli nolēmis spert vokālais pedagogs Edgars Kramiņš (attēlā).

Viņš no izbalsošanas nolēmis paglābt Ravitu, jo, kā vēsta savā atklātajā vēstulē medijiem, viņš meiteni iepazinis kā ļoti nopietnu un strādīgu cilvēku.

"Uzskatu, ka viņai jāturpina darbs, jo viņai piemīt visas iespējas kļūt par labu vokālisti un vērā ņemamu skatuves mākslinieci. Viņa neatdzied notis, bet cenšas dzīvot mūzikā, kas ir reta parādība šodien mākslā," Ravitu vērtējis Kramiņas kungs.

"Ir ļoti grūti pēc izbalsošanas no jauna atgriezties šovā. Un tas Ravitai un Ievai izdevās, lai gan nebija pēdējās, kas pameta šova telpas. Taču vēl grūtāk ir noturēties, ja esi bijis reiz izbalsots.

Skatītājiem ir grūti saprast tās profesionālās fineses, kuras mēs savā izaugsmē esam spiesti apgūt.

Man ir žēl, ka šī skatuviskā kūņošanās notiek publiski, pie tam brīdī, kad paši dalībnieki tam vēl tā pa īstam nav gatavi. Bet šovs paliek šovs," atzinis mentors, kurš norāda, ka, piešķirot Ravitai imunitāti, viņš meitenei novēl turpināt strādāt pie vokālā talanta pilnveides.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!