Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 11. novembrī, noslēgsies Kanāla 2 šovs Jaunā talantu fabrika, kurā līdz finiša taisnei izdevies nokļūt septiņiem jaunajiem un daudzsološajiem skatuves māksliniekiem.

Jau vēstīts, ka šajā šovā jaunos censoņus uzmanīja trīs mentori - dziedātāji Dons un Jolanta Gulbe-Paškeviča, kā arī vokālais pedagogs Edgars Kramiņš, kurš, šķiet, kļuvis par populārāko "fabrikas" personību.

Tuvojoties šova izskaņai, Kramiņa kungs parūpējies par vēl kādu pārsteigumu - trešdien viņš saviem aizbilstamajiem paziņoja, ka tālāk viņiem jācīnās pašiem.

"Esmu jūs tik daudz vedis pie rokas, ka tagad būs jāstrādā pašiem. Būšu uz mēģinājumu pirmdien, un tad arī varēsiet jautāt par tērpiem un vizuālo," saviem audzēkņiem Pāvelam, Kristīnei un Ravitai paziņoja mentors.

Kramiņš ir pārliecināts, ka iekļūt superfinālā un uzvarēt visiem šovā palikušajiem dalībniekiem ir vienādas izredzes, kā arī atklāja, ko viņš vērtēs izšķirošajā cīņā.

"Ja šovā neprogresē, tā ir nāve. Bet vienīgais, kurš šovā ir progresējis, ir Edgars. Dāvis vokāli iet uz leju, Elizabete arī nav progresējusi, Aminata kāda bija, tāda ir.

Atzīmes es likšu par izaugsmi. Ravita ir augusi vairāk ārpus šova. Kristīnes izaugsme ir kampaņveidīga. Bet Pāvels māk savākt sajūtas, un viņš ņem no šova. Augt var tikai treniņos," atzina pasniedzējs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!