Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 16. maija, vakarā "Precētie pret brīvajiem" skatītājus gaidīja īpaši pikants šovs. Pavāri Baibu ciemos uzņēma draisks pirtnieks, kuram sieva randiņā atļāva pagramstīties gar intīmām vietiņām, ko puisis arī nekautrējās realizēt.

Šoreiz meiteni par saviem patiesajiem nolūkiem pārliecināt centās brīvais Dairis un precētie Oskars un Aivis. Viņi randiņos tikās ar simpātisko Baibu, kurai bija jāmēģina saprast, kurš tad īsti ir brīvs, kurš ne.

Vispirms Baibu ciemos uzņēma Dairis, kurš pārsteidza dāmu ar mākslīgajām rozēm. Baiba, kura pēc profesijas ir pavāre, centās noskaidrot, vai puisis nemelo, analizējot viņa pagatavoto ēdienu. Abu diskusijas par attiecību lietām gandrīz pārauga strīdā.

Lai nomierinātu uzkurināto Baibu, kura turklāt vannasistabā atrada otro zobu birsti, Dairis piedāvāja masāžu. Tiesa, šoreiz pikantērijas izpalika – Baiba paziņoja, ka negrib, lai "abu miesas trinās".

Otrais ar Baibu tikās Oskars. Viņa sieva paziņoja, ka vīram esot atļauts viss – viņš var iet uz pilnu banku, tostarp, "līst zem brunčiem", bučoties un citādi pārliecināt viešņu.

Tikšanās ar Oskaru izvērtās aizraujoša. Puisis sāka galvas jaukšanu ar ērmotu stāstu par pārtikšanu no pelmeņiem. Viņš aizkadrā atzinās, ka Baiba viņam ļoti iepatikusies, taču sieviņa, to vērojot, bija izcili mierīga un tikai smējās.

Pirtiņā Oskars uzreiz ievilka puskailo daiļavu klēpī, bet pēc tam guldīja uz lāvas, lai iepriecinātu ar masāžu, kuras laikā sievai par prieku "palīda arī zem biksītēm", lai pamasētu svešinieces dupsi. Pēc tam abi devās relaksēties baļļā, kur Baiba tika apčamdīta no visām pusēm.

Pēc randiņa dāma nosprieda, ka puisis, iespējams, "sen nebija dabūjis tādu maigu miesu pačamdīt", bet Oskars godīgi atzinās, ka esot "ielīdis krūšturī". Tiesa, viss darīts labas pirtošanās vārdā.

Baiba pauda cerību, ka nākamajā randiņā nekautrīgais pirtnieks viņu "izzinās dziļāk".

Trešais Baibu ciemos uzņēma Aivis. Lai arī viņa sieviņa šobrīd ir gaidībās, dāma neiebilda pret mīļotā randiņu ar citu un mazu pakoķetēšanu. Aivis viešņu uzņēma garāžā un pārliecināja kā ar rokasspiedienu, tā vīrišķīgo izturēšanos.

Galu galā Baibai bija jāpieņem lēmums un jāatklāj, kurš viņai šķiet brīvs. Meitene nošāva greizi un kā brīvo izvēlējās Aivi. Līdz ar to naudas balva tika viņa ģimenei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!