Foto: Privātais arhīvs

Par TV3 šova "Precētie pret brīvajiem" jaunās sezonas atklāšanas raidījuma spilgtāko dalībnieci kļuva Elena. Jau drīz pēc raidījuma tapa zināms, ka valdzinošajai kārdinātājai ir attiecības, bet nu viņa nolēmusi publiskot savu statusu.

Vēl aprīlī meitene sarunā ar "Delfi Izklaidi" atzina, ka izbauda dzīvi un meklē to "to vienīgo un īsto, ar kuru varēšu nodibināt stabilu, mīlestības pilnu, laimīgu ģimeni". Viņa gan arī atklāja, ka ir viens cilvēks, "kurš iekritis sirdī".

Šīs nedēļas sākumā Elena savā "Facebook" profilā nomainīja attiecību statusu, no brīvas meitenes kļūstot par aizņemtu, bet "Delfi Izklaidei" viņa skaidroja – attiecību fakts publiskots, lai izvairītos no pielūdzēju vēstulēm.

"Esmu attiecībās jau no februāra vidus. Vienkārši izdomāju ielikt statusu, lai vīrieši tik daudz neraksta.

Tagad sanāk vairāk laika pavadīt ar mīļoto cilvēku, tāpēc galīgi nav laika rakstīt un paskaidrot, ka šobrīd esmu aizņemta meitene. Šobrīd man blakus ir vīrietis, kurš man ļoti, ļoti patīk, un es jūtos laimīga. Bet par nākotnes plāniem runāt negribu, dzīvoju šodienai," lakoniski jauno pavērsienu skaidro Elena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!