Pirmā Baltijas Kanāla skatītājiem ir iespēja sekot līdzi šova Голос atlasēm, kuru laikā četri šova skolotāji izvēlas savus komandas dalībniekus, un aizvadītās nedēļas izskaņā starp pretendentiem uz dalību šovā bija arī Igaunijas pārstāve.

Jau vēstīts, ka pirmajā atlases raidījumā lielu ievērību izpelnījās Latvijas dziedātājs Intars Busulis, kurš ieguva tiesības šovu turpināt un pievienojās Leonīda Agutina komandai.

Piektdienas, 3. oktobra, raidījumā Baltijas valstu iedzīvotāju talantu un cīņassparu apliecināja igauņu dziedātāja Sofija Rubīna-Hantere, kurai arī izdevās iegūt nepieciešamo žūrijas locekļu atbalstu, lai cīnītos tālāk.

Dziedātājas priekšnesuma laikā pirmais pret viņu pagriezās Krievijā ļoti populārais dziedātājs Dima Bilans, bet Sofija tomēr par savu skolotāju un šova mentori izvēlējās Pelageju, kura ļoti sapriecājās par iespēju sadarboties ar talantīgo igaunieti.

Leonīds Agutins un dziedātājs un komponists Aleksandrs Gradskis gan savā sajūsmā bija atturīgāki, tomēr atzinīgi vērtēja džeza dziedātājas talantu un arī akceptēja viņas tālāko dalību šovā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!