Foto: Kadrs no video

Krievijā popularitāti iemantojis telekanāla Перец realitātes šovs Машина, kurā bariņš drosminieku cīnās par automašīnu – viņu uzdevums ir trīs dienas nostāvēt, neatlaižot vienu roku no kārotās balvas, un tas, protams, rada pamatīgu spriedzi, kas dažkārt tiek izlādēta visnegaidītākajos veidos.

Kā vēsta krievu (un arī britu) mediji, kārtējā realitātes šova pārraidē gadījies īpaši nepatīkams incidents - viens no dalībniekiem uzbrucis savai konkurentei un salauzis meitenei degunu.

Meitene cīņā par auto bija nolēmusi izmantot savus dabas dotumus - pie spēkrata viņa stāvēja, tērpusies vien sarkanā bikini, un pārraides laikā darījusi visu, lai gan ar vārdiem, gan izaicinošām kustībām provocētu pārējos dalībniekus.

Viens no stiprā dzimuma pārstāvjiem vairs nav spējis to izturēt un meties virsū meitenei. Vīrietis sagrābis daiļavu aiz galvas, nogrūdis zemē un, kā ziņo mediji, ar sitienu salauzis viņai degunu.

Raidījuma vadītājs Viktors Loginovs meties meitenei palīgā un aicinājis izsaukt mediķus, jo bikini tērptās skaistules deguns asiņojis, bet pati meitene bijusi tuvu histērijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!