Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 7. septembra, Latvijas kinoteātris sāk demonstrēt romantisku amerikāņu komēdiju Kā izglābt laulību (oriģinālā - Hope Springs) ar lieliskajiem aktieriem Merilu Strīpu un Tomiju Lī Džonsu (abi kopā attēlā) galvenajās lomās.

Filmas sižets ir sekojošs: pēc 30 laulībā pavadītiem gadiem Keja saprot, ka viņas ģimenes dzīve vairs nav tāda, kādai tai vajadzētu būt.

Uzzinot par slaveno psiholoģijas guru Berniju Feldu, kurš specializējas ģimenes attiecībās, viņa pierunā savu ietiepīgo vīru Arnoldu doties pie daktera Felda uz mazpilsētu Greithoupspringsu, lai piedalītos nedēļu ilgā psihoterapijas seansā un atjaunotu dzirksteli attiecībās. Šajā laikā laulātais pāris viens par otru ir spiesti uzzināt pārsteidzošas lietas.

Filmas Kā izglābt laulību oficiālais reklāmas treileris

Komēdijas režisors ir Deivids Frenkels, bet lomās redzami tādi populāri aktieri kā Tomijs Lī Džonss, Stīvs Karels, Elizabete Šū, Toma Krūza pirmā sieva Mimi Rodžersa un citi, bet filmas galvenā zvaigzne neapšaubāmi ir leģendārā Merila Strīpa.

Kā zināms, 63 gadus vecā aktrise 17 reizes ir nominēta "Oskara" balvai un trīs reizes šo statueti ir ieguvusi, tāpēc gandrīz katra filmas ar viņas piedalīšanos izraisa lielu kino mīļotāju interesi.

Amerikas Savienotajās Valstīs filma uz kinoekrāniem iznāca 8. augustā, un šajā laikā gandrīz divkārši atpelnījusi 30 miljonus lielo ražošanas un reklāmas budžetu, kas šāda žanra filmām ir vērā ņemams panākums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!