Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 5. aprīļa, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt piecas jaunas filmas – Viļņa Kalnaeļļa līdzproducēto kara drāmu Miglā, kā arī četras amerikāņu filmas, no kurām viena ir pretrunīgi vērtētā komēdija Movie 43 ar izcilu aktieru ansambli.

Ekstravagantākie mūsdienu komēdiju režisori apvienojuši savus spēkus, lai izveidotu filmu, kura sastāv no vairākām nelielām, savstarpēji saistītām, diezgan bezkaunīgām novelēm par seksu, vardarbību un stulbumu.

Parodijas par cilvēku kaislībām, neganti joki par cilvēku iedomību un kompleksiem, kuru mērķis ir ne tikai smīdināt, bet arī mudināt cilvēkus paskatīties uz sevi no ironiskās puses.

Filmas Movie 43 oficiālais reklāmas treileris

Movie 43 uzņemta vairāku gadu garumā, un tai ir 13 režisori, starp kuriem ir aktieri Elizabete Benksa un Grifins Danns, Brets Ratners un izteikti politnekorektais Pīters Farelijs.

Arī aktieru ansamblis filmā ir ļoti iespaidīgs - tajā filmējušies Keita Vinsleta, Hjū Džekmens, Ričards Gīrs, Džerards Batlers, Emma Stouna, Naomi Vatsa, Uma Turmena, Halle Berija (attēlā), Elizabete Benksa, Šons Viljams Skots, Anna Farisa, Līvs Šreibers un citi.

Filma, kuras budžets ir seši miljoni ASV dolāru, līdz šim izrādīta dažādos kinofestivālos, un atsauksmes par to ir ārkārtīgi pretrunīgas - to dēvē gan par "gaumīgi ironisku komēdiju", gan par "vienu no sliktākajām filmām, kādas jebkad uzņemtas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!