Foto: DELFI

Ar konkursu Supernova 2015 sevi mūzikā atkal piesaka šova O!Kartes akadēmija savulaik viens no populārākajiem dalībniekiem Kristaps Čimbars (attēlā). Puisis atklāj, ka piecu gadu pauzes laikā beidzot nobriedis, kas atspoguļojas arī viņa izskata izmaiņās, un no sevis izveidot saldo puisēnu vairs nevienam neļaus.

"Kad aizgāju uz Okarti, patiesībā nebiju nekāds saldais puisis. Par tādu mani padarīja šova frizieri un stilisti. Toreiz, pirms pieciem gadiem, es biju par jaunu karjeras veidošanai. Nu, kad pieci gadi pagājuši, es spēju pastāvēt par sevi un savu izskatu - mani pārveidot vairs nevarēs.

Nu esmu gatavs no jauna piedāvāt sevi Latvijai ar jau daudz kvalitatīvāku mūziku," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Čimbars. Puiša stils esot poproks, un konkursam viņš pieteicies tikai kā izpildītājs, jo diemžēl nav varējis piedāvāt arī atbilstošu dziesmu.

Taču jaunais mākslinieks ir apņēmības pilns veiksmes gadījumā strādāt ar skaņdarbu, ko viņam piespēlēs žūrija. Neatkarīgi no rezultātiem Supernovā, Čimbars pēc konkursa nedomā apstāties - šī ir viņa otrā iespēja atgriezties šovbiznesā.

"Uz to esmu gājis visus šos piecus gadus. Pēc Okartes pusgadu pavadīju Londonā, spēlējot uz ielas. Tas man deva milzu pieredzi. Tagad jau trešo gadu esmu Rīgā.  Muzicēt pārstājis ne brīdi neesmu, vienkārši šis laiks man bija mācīšanās laiks," par gadiem pēc šova stāsta Čimbars. 

Šo gadu laikā puisis pamatīgi izmainījies arī vizuāli, tiekt vaļā no saldā puisīša cekuliņa un izaudzējot vīrišķīgas ūsas. Lai gan puisis ikdienā šad tad paspēlē arī kopā ar grupu, viņš paļaujas tikai uz sevi, tāpēc Supernovai pieteicies kā solo mākslinieks. 

"Startēju kā Čimbars. Ja tikšu uz lielo Eirovīziju, to varēs angliskot kā Chembers. Līdzīgi kā kambaris (Chamber), bet tomēr citādāk," par savu skatuves vārdu stāsta jaunais mūziķis.

"Ja arī netikšu tālāk šajā konkursā, piedalīšos vēl kaut kur. Katrā ziņā - es nepazudīšu. Beidzot esmu nobriedis karjerai mūzikā," pārliecināts Čimbars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!