Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 9. oktobra, vakarā televīzijas kanāla LNT skatītāju vērtējumam tika nodots skatītāju iemīļotā šova Lauku sēta kārtējais raidījums, kas, kā jau ierasts, bija notikumiem pārbagāts.

Iesākumā skatītāji kļuva par lieciniekiem pamatīgam dāmu strīdam, kur izskanēja arī trīsstāvīgi lamu vārdi. Vēlāk bija iespēja vērot, kā dalībnieki pa lauku sētu trenkā un ķer trušus, kas izvērtās par īstu sacensību, un uzvarējusī komanda saņēma balvā 15 minūšu garas telefonsarunas ar saviem tuviniekiem.

Īpaši nejauks uzdevums tika uzticēts šīs nedēļas pavārei Egijai - meitenei bija jāpagatavo pusdienām tikko nokauta vista, bet meitene beigu beigās bija tik labi tikusi galā, ka stiprā dzimuma pārstāvji nebeidza brīnīties par pavāres prasmi no pieticīgajiem krājumiem pagatavot sātīgu maltīti.

Pēc maltītes dalībniekus gaidīja nepatīkams pārsteigums - šova vadītājs Aleksandrs Riekstiņš paziņoja, ka līdz pat šova beigām vairs nebūs iespēja tikt mobilā telefona, lai sazinātos ar tuviniekiem. Iemesls skaidrs - kāda no dāmām izmantojusi iespēju piezvanīt, lai lūgtu saviem tuviniekiem ierasties šova norises vietā kā tūristiem un paslepus palīdzēt.

Anitu un Sarmīti šis paziņojums šokēja tik ļoti, ka viņas apraudājās un nebeidza sūkstīties, ka visiem jācieš "kaut kādu idiotu" dēļ, bet Didzis paziņoja, ka "vecās čūskas" jādabū ārā no šova.

Sarmīte, lejot gaužas asaras, atklāti paziņoja, ka "ejot no rāmjiem ārā" - viņu nomācot nebeidzamā skandalēšanās un rīvēšanās, kas neļauj baudīt mājās ierasto klusumu. Tas sievieti novedis līdz tam, ka viņa pati sākusi lamāties, par ko īpaši priecīga Sarmīte vis nav.

Bet Lauku sētā notika arī labās lietas - beidzot tika pabeigta jaunā tualete, bet veco mazmājiņu dalībnieki sagāza. Tiesa, liels bija viņu pārsteigums, kad no sagāztās būdiņas izlīda Anita bez biksēm - viņa, neko ļaunu nenojauzdama, bija darījusi, kas nu tualetē darāms.

Dalībnieku īdēšana bija nokaitinājusi arī šova vadītāju, kurš piedāvāja dalībniekiem iespēju pašiem pamest šovu, ja kādam dzīve lauku sētā šķiet tik neizturama. Tā kā neviens no brašuļiem šo iespēju neizmantoja, Riekstiņš stingri noliedza viņiem turpmāk vēl čīkstēt.

Tualetes bedres tīrīšanas sacensībā imunitāti ieguva Didzis, bet saimnieks kā lielāko sliņķi izvēlējās Elīnu (attēlā), kas atkal sēdās uz izbalsošanas strīpas. Pēc iekšējā balsojuma viņai pievienojās Edgars, jo dažus bija nokaitinājusi viņa mutes brūķēšana.

Kamēr abi dalībnieki gatavojās lielajam pārbaudījumam, Riekstiņš bija parūpējies par vēl vienu pārsteigumu - viņš paziņoja, ka, tā kā noteiktajā laikā nav izdarīts pietiekami, mājup jādodas abiem dalībniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!