Foto: Publicitātes foto

No šova Lauku sēta it kā par slinkumu izslēgtā Elīna Ņikitina (attēlā) atklāj šova patiesās aizkulises. Izrādās, meitene strādājusi vaiga sviedros, taču cūcīgo sadzīves apstākļu un saimnieka intrigu dēļ dalība šovā viņai beigusies ar emocionālu sagrāvi un slimnīcu.

"Saimnieks ir riktīgs maita. Viņš bija tas, kas šovā pina intrigas. Dalībnieku liktenis šovā bija atkarīgs no tā, vai iepatīkas viņam, vai ne. Esmu pārliecināta, ka mani izbalsoja, jo es neiepatikos saimniekam. Tas, ka esmu sliņķe, ir pilnīgas muļķības - to var apliecināt jebkurš, kuru es pazīstu.

Es ikdienā strādāju divās profesijās - esmu podologs un sociālais darbinieks. Un lauku darbi man nav sveši. Vakarā, kad atnāku mājās, palīdzu draugam saimniecībā - tāpat jāmet tie sūdi, viss notiek," sarunā ar DELFI Izklaide šova aizkulises atklāj Elīna.

Viņa atklāj, ka skatītājiem daudz kas nav parādīts. Elīnā smīnu izraisījusi saimnieka vēlme "sakopt" sētu, lai ekrānos izskatītos labāk - krāmi vienkārši tikuši kaut kur pabāzti apakšā. Savukārt šmucīgo iekštelpu dēļ šova dalībniece iedzīvojusies nopietnās veselības problēmās.

"Tajā vietā bija šausmīgi putekļi un pelējuma sēne. Sabendēju plaušas tik ļoti, ka nācās pēc šova doties gulēt slimnīcā - tagad esmu uz zilās lapas," šaušalīgu faktu par Zaķīšu netīrajām iekštelpām atklāj šova dalībniece.

Par spīti tam, viņa savu dalību Lauku sētā nenožēlo. Neesot trūcis arī pozitīvo lietu, žēl tikai, ka tās ekrānā nav rādītas, bet izcelti strīdi.

"Gribēju pārbaudīt savus spēkus. Kolēģi teica, ka esmu dulla, bet es neko savā dzīvē nenožēloju. Sanāca tāds pozitīvs, neparasts atvaļinājums. Strādājām, kā no rīta cēlāmies, tā līdz pašam vakaram. Žēl, ka saimnieks nemācēja šo darbu novērtēt. Jo grūtāka par smago fizisko darbu bija emocionālā spriedze," atzīst Elīna.

Viņa atklāj, ka pēc šova viņai bija vajadzīgas piecas dienas, lai emocionāli atgūtos no Lauku sētas. Taču par spīti visam viņa ar prieku turpinās kontaktēties ar šovā iegūtajiem draugiem, tiesa, izņemot Anitu, kuru pati dēvē par "žurku", kura uzvaras dēļ bijusi gatava uz visu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!