Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 11. septembra, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodots šova Lauku sēta jaunās sezonas otrais raidījums, kurā netrūka spraigu emociju.

Par pavāru tika nozīmēts pļāpīgais Maigonis, bet pārējie devās strādāt - viņiem bija jāizvāc no kūts 70 centimetru biezs mēslu slānis. Pirmā nopietnā uzdevuma laikā arī pamazām sāka iezīmēties dalībnieku spilgtākās rakstura īpašības un, protams, rasties pirmie konflikti.

Sarmīte (attēlā pa kreisi) atzinās, ka labprāt mēdz piehaltūrēt, un to jau bija novērojis arī Zigurds, kurš atzina - viņu Sarmīte un arī Anita ar savu pļāpību un uzbāzību sākot kaitināt.

Arī par Elīnu (attēlā pa labi) Zigurdam jau radies priekšstats kā par sivēnasti, bet Edgaru viņš uzskata par slinkāko dalībnieku. Andis godprātīgi atzina, ka viņu arī nokaitinājusi Anitas vervelēšana.

Pēc pusdienām Inese, Didzis un Zigurds saņēma uzdevumu būvēt jaunu tualeti, bet pārējie, vedot mēslus, cīnījās par tiesībām vakarā tikt pie mazgāšanās siltā ūdenī.

Kamēr pārējie dalībnieki rosījās kur nu kurš, šovā lija arī asaras - Inese nav spējusi pārdzīvot, ka visur jūtas lieka, un tas kundzi saraudinājis.

Kūts mēzēji paguva sastrīdēties par to, vai ir labi ēst vairākas reizes sildītu ēdienu, kā arī par citiem ēšanas ieradumiem, un gandrīz vienprātīgi tika atzīts, ka Anitas nepārtrauktā runāšana un valdonīgais tonis krīt uz nerviem.

Pirms naktsmiera dalībniekus gaidīja nepatīkama vēsts - vecā mazmājiņa tika slēgta, jo jaunā vēl nebija uzcelta, bet jau nākamajā rītā viņus gaidīja izbalsošana.

Čaklākā dalībnieka titulu ieguva Elīna, bet viņa neieguva imunitāti - šova vadītājs Aleksandrs Riekstiņš saimnieka lēmumu atcēla, jo saimnieks iepriekšējā naktī bija atcēlis viņa aizliegumu apmeklēt tualeti.

Par slinkāko dalībnieci tika atzīta Inese, bet iekšējā balsojumā visvairāk balsu saņēma Elīna un Anita. To, kura sēdīsies blakus Inesei, noskaidroja, liekot abām šķirot pupiņas, un tajā zaudēja Elīna.

Izbalsošanas uzdevumā dāmas lauzās ar rokām, un šajā pārbaudījumā spēcīgāka izrādījās Inese, bet Elīna pēc tam taisnojās, ka nemaz neesot cīnījusies, jo gribot mājās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!