Foto: DELFI
Šova "Lauku sēta" jaunākajā sezonā, salīdzinot ar agrāk TV ekrānos redzēto, ir daudz mazāk intrigu un ķīviņu, tomēr par kaislību trūkumu būtu grēks sūdzēties un pārītim dalībnieku šovā aizsāktās attiecības turpinājās arī vēlāk.

Startējot šovam, lielu uzmanību izpelnījās jaunā uzņēmēja Vita Taube, kura savu dzīvi saistījusi ar pasākumu organizēšanu un dejošanu. Viņa savaldzināja šarmanto Intaru, un abi ļāvās jūtām – pēc mīlināšanās gazikā viņi attiecības turpinājuši arī tad, kad kameras jau bija izslēgtas.

Tiesa, tagad ar skaļu skandālu mīlasstāsts pajucis. Šonedēļ portāls "Skaties" vēstīja, ka Intars ļoti sāpinājis meiteni – kad viņa jau bijusi gatava pārvākties uz Gulbeni, lai būtu kopā ar puisi, viņš ar vienu īsziņu attiecībām pielicis punktu.

Šis pavērsiens Vitu tā šokējis, ka viņa nonākusi slimnīcā. Sāpīga bijusi ne tikai puiša nodevība, bet arī materiālie zaudējumi – jaunatrastās mīlestības dēļ uzņēmēja nolēmusi pārcelt daļu sava biznesa uz Madonu, un tagad attapusies pie sasistas siles – nav nedz studijas, nedz puiša, un vēl piedzīvoti tūkstošiem eiro lieli zaudējumi.

"Delfi Izklaide" sazinājās ar pašu Intaru, kurš atzīst – situācija esot pārspīlēta.

"Domāju, ka lieki tur ko piebilst. Ja cilvēki šķiras, tad to var atrisināt arī mierīgā ceļā. Bet šis gadījums, šķiet, ir tāds, ka te vairāk Vitai interesē būt uzmanības centrā un gūt sava veida popularitāti," savu viedokli pauž puisis.

Intars neslēpj – arī viņam būtu daudz ko stāstīt, bet publiska netīrās veļas mazgāšana nav viņa stilā. Komentējot Vitas versiju par notikušo un Intara rīcību, bez paskaidrojumiem pametot meiteni un novedot viņu līdz nervu sabrukumam, puisis ir lakonisks.

"Ir tāds teiciens, ka velns nav tik melns, kā viņu mālē," atgādina Intars, norādot, ka otra cilvēka iepazīšana prasa laiku un ka viņš ir bijis labākās domās par Vitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!