Foto: Publicitātes foto/Privātais arhīvs

Šobrīd aktuālā TV šova Lauku sēta dalībniecei Eviju Smani (attēlā) fani uz ielas visdrīzāk neatpazītu. Šovasar šova filmēšanas laikā Evija zaudējusi deviņus kilogramus, bet pēc šova iesākto turpinājusi, pāris mēnešu laikā atbrīvojoties no vēl desmit kilogramiem.

Ar svaru, kas nācis klāt pēc divu bērnu piedzimšanas, Evija sākusi cīnīties jau pirms šova. "Piesakoties dalībai Lauku sētā, es pie sevis nodomāju - ja tikšu šovā, tā būs zīme, ka jāturpina vēl intensīvāk," sarunā ar DELFI Izklaidi savu motivāciju atklāj Evija.

Šova laikā pat nav bijis īpaši jāiespringst uz īpašu piedomāšanu par solījuma pildīšanu. "Bija tik daudz darba, ka tievēšana notika dabīgi. Smagais darbs un agrā celšanās darīja savu - pāris nedēļu laikā nometu deviņus kilogramus," stāsta Evija.

Kad Evija pēc šova uzkāpusi uz svariem, viņu gaidījis pārsteigums. "Sapratu, ka iegūts ļoti labs cipars, tātad iesāktais jāturpina, un nedrīkst palaisties slinkumā," atceras aizraujošā šova dalībniece.

Viņa godīgi atklāj, ka cīņā ar lieko svaru savulaik izmēģinājusi dažādas visai ērmotas notievēšanas metodes. Šoreiz meitene izlēmusi ņemt vērā šovā iepazītās Artas Brūveres padomus.

Lauku sētas kolēģe Eviju iepazīstinājusi ar veselīga dzīvesveida pamatprincipiem, iesakot lietot uzturā vairāk olbaltumvielu, bet mazāk ogļhidrātu, kā arī iedvesmojusi nodarboties ar skriešanu.

Ar pareizu ēšanu un regulāriem vairāku kilometru izskrējieniem četras vai piecas reizes nedēļā Evija šoruden nometusi vēl desmit liekā svara kilogramus. Meitene zina, ka grūtākais vēl tikai priekšā - kad būs iegūts ideālais svars, būs jāmācās šo efektu saglabāt. Amizanti, bet šajā sakarā izcili palīdz šovs Lauku sēta, kurā Evija redz pati sevi šajā vasarā.

"Skatījos otro raidījumu un nodomāju - kaut kas garšīgs jāuzēd, kamēr skatos. Ieraudzīju ekrānā sevi tajā laikā un pateicu sev - nē, neko tu neēdīsi, sēdi un skaties tāpat!" smejas meitene, kuras izskatu šobrīd pat nevar salīdzinot ar to, kāda viņa bija Lauku sētā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!