Foto: DELFI

Novembra izskaņā negaidīti skandāls uzvirmoja LNT šova Lauku sēta aizkulisēs – lai gan filmēšana jau beigusies un dalībnieki izklīduši katrs uz savu Latvijas malu, viena no spilgtākajām strādniecēm – Ingūna Stapāne (attēlā) – pēkšņi attapās pamatīga trača epicentrā.

Ingūna izdevumam Kas Jauns bija sūkstījusies par Lauku sētas saimnieci Valentīnu Roziņu - strādniece uzņēmīgo kundzi apvainoja nostrādināšanā un izmantošanā, par trīs mēnešu darbu čaklo roku īpašnieci atalgojot ar vienu kautu cūku.

Valentīna DELFI Izklaidei bija gatava sevi aizstāvēt un atklāja pavisam citu ainu - Ingūna ne bijusi tik čakla strādniecīte, ne arī pie viņas saimniecībā sabijusi trīs mēnešus. 90 kilogramus smagā cūka bijusi vairāk nekā pietiekama samaksa par aptuveni četrām darba stundām dienā trīs nedēļu garumā, ko Ingūna strādājusi viņas saimniecībā.

Saimniece arī neslēpa, ka no saimniecības Ingūna devusies prom ar svešu īpašumu - viņa piesavinājusies televizora dekoderu un antenu, kas iegādāts, sametoties ar slaucēju, lai Ingūna var skatīties sporta spēles.

Kad aizstāvēt saimnieci bija meties arī mazais Mārtiņš, Ingūna izdevumam Kas Jauns sniegusi jaunu versiju par notikušo - viņa pie saimnieces esot strādājusi nu jau vairs tikai mēnesi, cūku gan esot bijusi pelnījusi, bet dekoders viņai uzdāvināts.

"Man 28. augustā bija dzimšanas diena, un viņa ar slaucēju sameta naudiņu un uzdāvināja man dekoderu. Pasniedza kā dāvanu un vēl sabučoja. Ja būtu teikusi, lai atdodu, tad tā arī izdarītu. Neesmu zagle," uz apvainojumiem, ka dekoderu viņa slaucējai nočiepusi, atbildējusi Ingūna.

Te gan saimniecei sarunā ar DELFI Izklaidi bija cita versija - viņa bija dekoderu iegādājusies kopā ar slaucēju, un, lai Ingūna to pilnībā iegūtu savā īpašumā, viņai bijis piecas dienas jāaizvieto slaucēja. To Ingūna nav izdarījusi, jo aizsteigusies, iespējams, uz Daugavpili baudīt mīlas priekus. Vēlāk, pametot saimniecību, dekoderi viņa tomēr paņēmusi līdzi.

Ingūna saimniecei neko parādā nejūtas. "Kad viņa cūku atveda, iedevu līdzi divus spaiņus ar brūklenēm, kopā 20 litru, domāju, ka samaksās par tām, bet nekā. Tikai pēc tam pateica, ka to viņa no ceļa naudas atrēķinājusi," žurnālam Kas Jauns sūkstījusies Ingūna.

Arī šajā jautājumā saimniecei ir cita versija. Valentīna DELFI Izklaidei atklāja, ka uzstājusi, ka samaksās par ogām, taču Ingūna spītīgi atteikusies naudu ņemt, uzsverot, ka tā ir viņas dāvana saimniecei, jo ogas lasītas darba laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!