Foto: DELFI

Starp spilgtākajiem LNT šova "Lauku sēta" jaunās sezonas dalībniekiem noteikti minams enerģiskais Normunds no Aizkraukles, kurš nebīstas nedz no koķetēšanas ar meitenēm, nedz lieliem sapņiem.

Puisis jau sen bijis liels "Lauku sētas" fans – pirmo sezonu gan viņš nav redzējis, bet pārējās skatījies kārtīgi un ar interesi. Kā Normunds atklāj sarunā ar "Delfi Izklaidi", viņš vēlējies pieteikties jau iepriekšējā sezonā, bet, tā kā tad varēja piedalīties tikai pāri, šis piedzīvojums gājis secen.

Tagad, šķiet, pašam negaidot, viņš nonācis šovā, un ar šādu iznākumu Normunds ir gana apmierināts. Puisim, kurš ikdienā strādā piena pārstrādes uzņēmumā Sērenē, kas ražo sieru, ir arī pieredze lauku darbos. Tāpēc šovā uzdotie uzdevumi viņam lielas problēmas nesagādā, bet vajadzības gadījumā Normunds zina arī visādus siera darīšanas un uzglabāšanas smalkumus.

Raibajā kompānijā Normunds ātri iejuties, un, lai gan viņu dažreiz pavelk uz zoba, puisis uz kolēģiem neļaunojas. "Ar kolēģiem ir labas attiecības," atzīst Normunds un neslēpj – viņš uzņēmies kumēdiņu taisītāja lomu. Ar meitenēm arī viņam nekādu problēmu neesot – puisim patīkot koķetēt. Viņš saprot, ka ne visām daiļā dzimuma pārstāvēm tas iet pie dūšas, bet par to puisis nebēdā.

Šovā viņš pieteicies ziņkārības dēļ, lai, kā pats spriež, beidzot klātienē redzētu un uz savas ādas izbaudītu, ka tad viss top un tiek taisīts. Tiesa, ne tikai ziņkāre viņu mudinājusi aizpildīt pieteikuma anketu.

Foto: Vida Press
"Galvenais bija piedalīties, lai tiktu kādā citā šovā. Varbūt kādam par mani radīsies interese," prāto Normunds, norādot uz savu līdzību ar filmas "Amerikāņu pīrāgs" varoni Stīvu Stifleru.
"Drusku jāpamācās, bet es varētu piedalīties reklāmās un gribu filmēties vēl. "Lauku sēta" ir pirmais solis. Kā mamma teica – kad šovs būs ēterā, būšu avīzēs un žurnālos. Pa druskai, pa druskai, un tu jau esi iepaticies kādam reklāmistam. Varbūt mani paņems filmēties latviešu "Amerikāņu pīrāgā"," cerīgi nākotnē raugās Normunds, atzīstot – laiks rādīs, kur dzīves ceļi aizvedīs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!