Foto: Publicitātes foto

Kamēr LNT skatītāji ar satrauktām sirdīm seko līdzi šova Lauku sēta trešās sezonas varoņu piedzīvojumiem, šova atraktīvais vadītājs Aleksandrs Riekstiņš (attēlā) atkal devies prom no Latvijas.

Jau pēc šova otrās sezonas, kas bija spilgta Riekstiņa debija šova vadītāja ampluā, vīrietis noslēpumaini pazuda no dzimtenes, un tagad, veiksmīgi aizvadījis filmēšanu, viņš atkal pametis Latviju un atgriezties negrasās.

"Manas mājas ir Eirāzijā. Ir brīdis, kad esmu Šveicē, tad Taizemē, Arābu Emirātos, Anglijā. Arī ASV," izdevumam TV jaunā sezona atklājis Riekstiņš.

Beidzot viņš arī atklājis, kāpēc devies prom no Latvijas - tas noticis "viena cilvēka" dēļ, un tas arī ir iemesls, kāpēc vīrietis nevēlas atgriezties dzimtenē, kur pārtraucis sakarus ar visiem pazīstamajiem cilvēkiem.

"Kāpēc negribu atgriezties Latvijā? Tāpēc, ka Latvija ir maza. Un es varētu kaut ko uzzināt par to cilvēku," atzinis Aleksandrs, kuram Latvijā dzīvo mamma - viņu dēls pa šiem gadiem apciemojis vienu reizi, galvā uzliekot tumšu parūku, lai paliktu neatpazīts.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!