Foto: Publicitātes foto

Septembra sākumā LNT skatītāju vērtējumam tika nodota šova Lauku sēta trešā sezona, un šoreiz atšķirībā no iepriekšējām sezonām par apspriestāko tematu kļuvis nevis kāds no dalībniekiem, bet gan pati lauku sēta un tās saimnieks Zigmunds Zaķis (attēlā).

Jau pēc pirmā raidījuma sociālajos tīklos un interneta komentāros daudzi pauda pārsteigumu par netīrību un haosu zemnieku saimniecībā Zaķīši, kas, kā liecina informācija internetā, esot populārs tūrisma objekts, bet vēlāk sašutumu par šmuci aizēnoja pats saimnieks, kurš nav guvis simpātijas ne skatītāju, ne Lauku sētas brašuļu vidū.

Kā jau trāpīgi raksturojuši vairāki šova dalībnieki, saimniekam patīk visur jaukties pa vidu, bet nevienu darbu līdz galam novest viņš īsti nevarot. Dalībniekus jau paguvis nokaitināt tas, ka saimnieks vairākas reizes dienā maina uzdodos uzdevumus un lāga nevēlas uzklausīt labi domātos padomus, kas, protams, darbu gaitu tikai bremzē.

Jau kopš šova dalībnieku ierašanās tiek celta otra mazmājiņa, lai strādnieku pulciņam nebūtu jāmokās vecajā tualetē, kura esot gandrīz līdz malām pilna, bet, kā zina teikt tie, kuri pabijuši Zaķīšos, problēmas ar labierīcībām tur esot jau vairākus gadus.

Kamēr dalībnieki vēl sakostiem zobiem valdās un par Zaķa kungu izsakās tikai viņam aiz muguras, skatītāji pamatoti brīnās, ka Lauku sētā vēl nav sācies īsts konflikts starp strādniekiem un saimnieku, kas gan varētu būt skaidrojams ar vērtīgo balvu.

Gan televīzijas skatītājus, gan šova dalībniekus nebeidz izbrīnīt fakts, ka sētas saimnieks šādā haosā un netīrībā spēj uzņemt tūristus, kuri tur bieži vien ierodas kopā ar bērniem, bet pats Zaķis, šķiet, par to nesatraucas un turpina kaldināt lielus nākotnes plānus, par ko gan dalībnieki viņam aiz mugura smīkņā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!